Rocío Carrasco

Rocío Carrasco toca fons després de perdre una de les últimes amistats

El matrimoni ja no té el suport de ningú

No corren bons temps per a Rocío Carrasco i Fidel Albiac. Fa unes setmanes 'Lecturas' va posar al descobert el deute que té l'advocat amb Hisenda, i des de llavors sembla que tot siguin males notícies per a ells.

La presència de Rocío Flores a 'Supervivientes' va suposar de nou que Rocío Carrasco estigués en el punt de mira. La mare de la jove no es va pronunciar en cap moment sobre el concurs de la seva filla. La jove ha intentat contactar amb la seva mare més d'una vegada, però no hi ha hagut èxit. Rocío Carrasco segueix sense voler tenir cap mena de relació amb la seva filla, amb la qual ja fa vuit anys que no parla.

Antonio David Flores ha mostrat el seu malestar per veure com la seva filla s'ha fet adulta sense la figura materna. L'ex Guàrdia Civil no deixa de llançar indirectes cap a la seva exdona i cap al seu actual marit. Fidel Albiac i Rocío Carrasco mai han contestat públicament, encara que sí que han interposat diverses demandes a Antonio David Flores

Noves declaracions en contra de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Una nova persona, que fins ara no s'havia pronunciat, ha defensat a Antonio David Flores i la seva filla. Fidel i Rocío no tenen cap mena de defensa en televisió, llevat de les comptades ocasions en què Las Campos han sortit a defensar-los.

Aquesta vegada ha estat torn d'Ana María Aldon, que en lloc de guardar silenci ha volgut opinar sobre el que passa entre Rocío Flores i la seva mare. «No he parlat mai, però he de confessar que tant de bo se solucioni aviat», ha expressat la dona d'Ortega Cano, que creu que Rocío Carrasco ha de fer el pas per acostar-se a la seva filla. És cert que Aldon no guardava una amistat amb el matrimoni, però sí que els havia mostrat cert respecte i fins i tot afecte pel bé d'Ortega Cano.

La dissenyadora mai abans havia parlat del que ha passat, encara que estava clar que li donava suport a Rocío Flores. Quan es parla de reconciliació es parla que Carrasco ha de fer el pas, ja que en el passat Rocío Flores ho va fer quan a 'Supervivientes' no parava de dir que trobava a faltar a la seva mare i que tenia ganes de solucionar les coses amb ella.

Sembla que Rocío Carrasco el que vol és que la seva filla li demani perdó en privat i en públic, així la jove semblarà l'única culpable i responsable de tot el que ha passat. Totes les persones que donin suport a la relació mare i filla, són per Carrasco i Albiac uns traïdors.