Iker Jiménez durant el seu programa amb vestit de color blau fosc i micròfon davant

L'audiència d'Iker Jiménez, sense paraules: «El coronavirus és una arma biològica»

La doctora Li-Meng Yan ha deixat als espectadors sense paraules

Les polèmiques paraules de la doctora Li-Meng Yan sobre el coronavirus a 'Informe Covid' de Telecinco han deixat als seguidors d'Iker Jiménez en xoc. El que ha explicat la viròloga sobre la Covid-19, afirmant que ha estat creat en un laboratori xinès com a arma biològica contra la humanitat, ha deixat a tothom sense paraules.

La seva impactant xerrada en directe amb Iker Jiménez ha revolucionat la xarxa d'una forma sorprenent. La de Yan ha estat l'única intervenció televisiva en una televisió europea, i ha estat a Telecinco

La tremenda confessió que ha fet la doctora, qui està amenaçada de mort per alertar a tota la població mundial que el SARS-*CoV-2 ha estat creat i manipulat a la Xina per a atacar a l'ésser humà, ha provocat que molts teleespectadors del programa 'Informe Covid' donessin valor a aquesta declaració a través de Twitter.

«Mare meva, el que diu la doctora Li-Meng Yan fa bastanta por», escrivia una de les tuitares després d'escoltar a Yan dir que el coronavirus ha estat tret amb tota la intenció del laboratori per a infectar-nos a tots. «Si fos així i ho demostra... benvinguts a la III Guerra Mundial», confessava una altra sobre aquest tema.

«Em sembla l'explicació més raonable sobre aquest virus. Que em diguin conspiranoic», confessava un altre seguidor del programa, que seguia tot l'explicat per la viròloga sobre les teories de la Covid-19 per les quals ha hagut de fugir del seu país. «Fluixejant amb el testimoniatge de la Dra. Li-Meng Yan... És clar que la realitat sempre supera la ficció», escrivia una altra usuària.