Carmen i Borrego i Terelu assegudes en un plató de televisió

Dels Pantoja a les Campos: els cinc conflictes més mediàtics entre germans

Els clans familiars més famosos del nostre país han protagonitzat enfrontaments dignes de recordar

Kiko i Coto Matamoros mantenen una guerra mediàtica que està molt lluny d'acabar-se. El que va ser' un dels col·laboradors estrella de 'Crónicas marcianas' fa temps que es va allunyar de la televisió.

No obstant això, segueix decidit a enfonsar el seu germà Kiko, a qui acusa d'haver-lo traït. Així doncs, cada vegada que té l'oportunitat, carrega contra ell.

Coto ja ha deixat molt clar que no es planteja un acostament amb ell, ja que no és capaç de perdonar-lo. «Si jo fos just, li hauria d'haver posat vint o trenta querelles criminals», manifestava.

A més, no dubtava a atacar el col·laborador de 'Sálvame' quan aquest ca admetre que es drogava des dels quinze anys. Una addicció en la qual també involucrava la seva ex, Makoke.

«S'ha passat 20 anys negant que es drogava. Em desqualificava per ser drogoaddicte i ara diu que és cocaïnòman des dels 15 anys per dir que la Makoke és una drogoaddicta. És el paio més miserable del món», li retreia Coto.

«Ha arribat al límit de l'obscenitat i ha demostrat una misèria estratosfèrica, una fatxenderia amb la seva dona i una brutícia infinita. Ha perdut la poca dignitat que li quedava», declarava.

Recentment, Matamoros també es va posar en contra dels col·laboradors de 'Sálvame' assegurant que «tots es droguen». Cosa que el pot portar a guanyar-se una demanda, ja que ha assenyalat cares com Lydia Lozano, Jorge Javier Vázquez o Mila Ximénez.

No obstant això, Kiko i Coto no són els únics germans que s'han enfrontat públicament.

Guerra dins del clan Campos: Terelu i Carmen, enfrontades per Alejandra

A la família Campos hi continua havent molts fronts oberts. I és que mentre Edmundo Arrocet manté María Teresa i les seves filles en tensió, la relació entre Terelu i Carmen Borrego no travessa el seu millor moment.

Feiaa temps el distanciament entre les germanes era evident.A més ,es veien obligades a treballar juntes a 'Viva la vida'.

Els continus enfrontaments entre Carmen Borrego i la seva neboda, Alejandra Rubio, han acabat afectant Terelu. La filla gran de María Teresa no pensa permetre que la seva germana segueixi carregant contra la seva filla, i molt menys que l'ataqui qualificant-la de «desequilibrada».

Això ha marcat un abans i un després entre elles i ha dividit un dels clans més famosos de la televisió. Acabaran arreglant les seves desavinences?

Isa Pantoja i Kiko Rivera es destapen l'un a l'altre

Tot i que ara mateix la relació entre Isa Pantoja i Kiko Rivera passa per un bon moment, hi va haver un temps en què ells també s'atacaven mútuament.

La guerra que Kiko manté actualment amb la seva mare, Isabel Pantoja, ha acabat fent que s'apropi a la seva germana. I és que la cupletista també ha menyspreat la seva filla fent-li pagar els problemes que té amb el seu 'petit de l'ànima'.

Després d'haver-se tirat ganivets l'un a l'altre en diferents platós de televisió i revistes, Kiko va explotar contra Chabelita acusant-la d'haver intentat filtrar que suposadament havia sigut infidel a la seva dona, Irene Rosales.

Un conflicte que ens mantenia en suspens des de feia anys i que ens havia regalat perletes tan mítiques com: «No saps el que significa la paraula 'família', i tampoc ho vols entendre. Tot i així, sempre he tingut debilitat per tu», retreia el DJ a Isa.

Per sort, ara sembla que ja han solucionat els seus problemes.

La saga irreconciliable dels Pajares

Una altra nissaga que ha protagonitzat molts titulars a la premsa del cor i a la televisió és la dels Pajares.

Mari Cielo Pajares sempre ha retret al seu germà que no li hagi fet costat i que s'hagi desentès completament de la família. A més, una vegada va revelar l'infern que havia viscut per culpa del seu pare. «Per a ell estic morta», confessava desolada.

«El meu germà ha entrat i ha sortit de la meva vida quan ha volgut», assegurava l'actriu. «Una professional m'ha recomanat que deixi estar el tema del meu pare i el del meu germà si vull estar bé», destacava.

Rocío Carrasco, Gloria Camila i José Fernando: la docusèrie que promet arrasar-ho tot

Tot i que Rociíto assegura que té un gran afecte als seus germans, la veritat és que fa anys que està distanciada d'ells. El principal responsable d'això seria Antonio David, que ha aconseguit posar aquesta part de la família en contra d'ella arran del conflicte amb els seus fills, Rocío i David Flores.

Segons la versió de Gloria Camila, va ser la seva germana gran qui es va anar distanciant d'ells a poc a poc. «Li trucava per a parlar amb els meus nebots i s'hi negava. Així, fins que un dia vaig deixar de trucar».

Després de tot aquest temps, Gloria assegura que ja ni busca ni vol un acostament amb ella. No obstant això, la docusèrie de Rociíto li ha fet replantejar-se moltes coses.

«S'ha adonat que hi ha coses que no són veritat», assenyalen des del seu entorn més proper.

Per la seva banda, José Fernando també s'estaria plantejant reprendre el contacte amb Carrasco, ja que no era conscient del patiment de la seva germana.