Primer pla d'Antonio David Flores

El 'zasca' d'Antonio David a una col·laboradora de 'Sálvame': «Que algú li expliqui»

Antonio David es venja d'una de les seves grans enemigues

Antonio David Flores va ser fulminantment acomiadat de Telecinco des que Rocío Carrasco comencés a explicar la seva veritat. Davant d'això, gran part dels col·laboradors de 'Sálvame' li van donar l'esquena al seu antic company, però ell no està disposat a rendir-se sense lluitar.

L'excol·laborador està utilitzant les seves xarxes socials per lluitar contra un moviment que sembla haver-li deixat fora de joc durant un temps. L'última a caure ha estat Laura Fa, qui ha rebut un atac important per part d'aquest.

Laura ha abanderat el feminisme per defensar la filla de 'la Més Gran' i, a conseqüència, s'ha convertit en enemiga del senyor Flores. Així mateix, la periodista ha concedit una entrevista incendiària en què torna a criticar el suposat botxí, una cosa que aquest no s'ha pres bé.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío ha revolucionat els platós de Telecinco, ja que tots volen donar la cara per ella i estan disposats a derrotar el pare dels seus fills. No obstant això, Antonio David té informació compromesa de tots els seus enemics que anirà traient a la llum segons li convingui.

El marit d'Olga Moreno també té una legió de fans disposats a fer qualsevol cosa per defensar-lo, es diuen 'marea blava'. Un d'aquests seguidors li ha fet arribar l'entrevista de Laura Fa i l'exguàrdia civil no ha pogut guardar silenci.

Antonio David Flores es dirigeix a 'Sálvame': «Presumpció d'innocència»

Antonio David ha compartit una imatge de la polèmica intervenció de Laura Fa, ja que considera que les seves declaracions no tenen sentit. La periodista presumeix de ser conscient que qualsevol acusat té dret a la presumpció d'innocència, cosa que no ha respectat amb Flores.

L'exmarit de Rociíto ha esclatat: «Que algú li expliqui que en el seu programa s'han passat gairebé mig any saltant-se la presumpció d'innocència». Una resposta que Twitter ha aplaudit, ja que amb poques paraules ha aconseguit desmuntar la feina de la seva antiga companya.

Laura assegura que és de vital importància que es respectin els drets humans, tot i que se'ls ha negat al presumpte botxí de Carrasco. A més, l'afectat recorda que posar les acusacions en quarantena també és una cosa del qual hauria de gaudir qualsevol persona.

Antonio David, preocupat per Olga Moreno

Antonio David Flores pensava que la seva família s'havia salvat de la ruïna perquè Olga Moreno triomfaria en els platós de televisió. Malgrat que va guanyar 'Supervivientes' amb un percentatge molt alt, sembla, però, que el públic li ha donat l'esquena.

El pare de Rocío Flores ha demandat a 'La Fábrica de la Tele', productora que controla la majoria dels programes de Telecinco. Aquesta és una de les raons per les quals la seva dona està vetada a la cadena i tindrà molt difícil exercir de col·laboradora.

Olga és propietària d'una botiga de roba a Màlaga que té força èxit, tot i que els ingressos que genera podrien ser insuficients, ja que Antonio David ha d'afrontar moltes despeses i únicament compten amb l'empresa de Moreno.

Els col·laboradors de 'Sálvame' també han tingut molt a veure en la derrota de l'andalusa, perquè no han parat fins a embrutar la seva imatge. En un primer moment semblava que no ho havien aconseguit, però està clar que tenen poder per a executar la venjança que vulguin.

Marta López és l'única que s'atreveix a parlar obertament de la seva amistat amb Olga, encara que fa molt de temps que prefereix mantenir el seu silenci. L'exgendre de la Jurado està molt agraït a tots els seus aliats, cosa que li dona força per seguir lluitant.

Tot i que Laura Fa presumeix de ser una experta en violència de gènere per poder estar en els programes de Carrasco, el seu antic company no ha trigat a desmuntar els seus arguments. Així que, el seu lloc com a comentarista de documentals podria córrer perill.