Iván Martín i la seva xicota, la influencer Anna Ferrer, posant davant un mirall i fent-se una selfie

Iván, la desconeguda parella de la filla de Paz Padilla que ja veuràs a la tele

Iván Martín, nuvi d'Anna Ferrer, debutarà com a actor en una nova sèrie

Iván Martín, xicot d'Anna Ferrer i gendre de Paz Padilla, ha decidit fer el salt a la pantalla i deixar de ser el membre desconegut de la família.

L'entorn de Paz sempre s'ha mostrat molt disposat a participar en entrevistes o programes per donar suport a la còmica. De fet, hem pogut veure com els seus germans compartien un dinar al costat d'ella al programa de Bertín o la presentació del xicot de la seva filla.

El jove s'ha mostrat a vegades poc inclinat a exposar-se mediàticament i públicament, és més, ell mateix es considera 'anti-influencers'. Una declaració que va causar una gran revolada, ja que la seva noia es dedica professionalment a les xarxes socials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot i això, està molt disposat a ajudar la seva família política i sempre s'ha mostrat molt accessible a les seves peticions. Tanmateix, aquesta situació d'anonimat parcial està a punt d'acabar, ja que s'ha embarcat en un nou projecte professional que l'exposarà.

Per això, aquesta setmana ha concedit la seva primera entrevista pel diari 'ABC' i la seva actitud ha captivat tant a l'entrevistador com en els lectors.

Iván Martín, el gendre de Paz Padilla que triomfarà en l'actuació

Amb motiu de la seva nova experiència professional, el jove s'ha enfrontat a la seva primera entrevista amb molts nervis. Així mateix, ha assegurat que aquesta nova exposició li posa molt tens i no vol fallar en les seves primeres declaracions.

Encara que només li hem pogut veure en presència de la seva xicota, la 'influencer' Anna Ferrer, la publicació assegura que això canviarà d'aquí a poc. Durant l'entrevista, el jove s'ha mostrat amb molta naturalitat i frescor, i molt disposat a respondre qualsevol pregunta.

En els pròxims dies podrem veure'l debutar en una 'web-sèrie', 'Estrella(rse)', en què encarna un jove 'gamer', conformista i amb una síndrome que determina la seva vida. La veritat és que aquesta nova oportunitat suposarà un vehicle per publicitar-se i aconseguir nous projectes.

Durant l'entrevista ha abordat molts temes i dels quals es pot recopilar molt bons titulars. Ha reconegut que el canvi de 'influencer' a actor és una cosa que l'apassiona, a més que en el seu passat va participar en l'actuació.

Assegura que no li agradava el terme ni que es referissin a ell com a tal, ja que utilitzava les seves xarxes de moltes maneres diferents. Alhora, confessa que aquesta nova etapa la viurà amb entusiasme i ple d'alegries.

Segons afirma, el seu personatge i ell no guarden cap relació, i per això està encantat d'interpretar a una persona tan dispar a ell. També ha volgut donar un petit protagonisme a la seva sogra i ha relatat els consells i trucs que li ha donat.

Entre aquests, Paz li ha dit com s'ha de preparar, escalfar la veu o relacionar-se amb la resta, però assegura que cada un té el seu propi mètode. D'altra banda, ser gendre de l'artista li ha obert moltes portes i també té alguns contres. Tot i això, el jove vol ser conegut pel seu treball i vol desvincular-se dels seus llaços familiars.

Així mateix, s'ha pronunciat sobre la mala relació de la seva sogra amb la premsa del cor. El jove s'ha mostrat sempre molt reservat amb la seva imatge i assegura que si els reporters li segueixen, significa que està fent-ho bé.

Finalment ha volgut abordar alguns detalls de la seva relació sense entrar en profunditat. Ha assegurat que està molt enamorat de la seva xicota i que espera que en un parell d'anys puguin casar-se i estar units per sempre.

Així doncs, Iván Martín ha causat un gran furor entre l'audiència i tots estan desitjant veure-li fer els primers passos com a actor. I és que estem segurs que tindrà un futur molt prometedor en la indústria, veient-lo en més obres de ficció.