Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Isabel Pantoja demanda Dulce

L'artista li reclama 150.000 euros després de les dures declaracions que va fer mentre Isa era concursant de 'GH VIP'

Dulce, en una de sus apariciones en 'Sábado Deluxe'.
Dulce Delapiedra ha estat denunciada | CATALUNYADIARI.CAT

 

Isabel Pantoja és una persona de paraula i ha demandat Dulce Delapiedra. La cançonetista li reclama 150.000 euros per les declaracions que va fer a televisió mentre Isa Pantoja concursava a 'GH VIP'.

Segons va informar Antonio Rossi a 'El programa de Ana Rosa', l'antiga mainadera d'Isa, suposadament, ja ha rebut la demanda, cosa que «la mateixa Isa Pantoja no sap»,  afirma el col·laborador.

I no és la primera vegada que Dulce crea polèmica al plató de 'Sálvame Deluxe' amb les seves declaracions. De fet, Delapiedra ha hagut d'afrontar diverses demandes presentades per celebritats com Julián Muñoz i Mila Ximénez, entre altres. Tal com va dir Rossi, cal que Isa «esculli entre una o l'altra», i és que la filla de la cantant està entre l'espasa i la paret.

Les declaracions li costaran 150.000 euros

Malgrat que Dulce ja ha estat avisada per Isabel Pantoja repetides vegades perquè no parlés més de Cantora, ella sempre ha fet cas omís dels seus advertiments. Durant una de les seves visites a 'Sábado Deluxe', Dulce va posar de manifest certes coses terribles que, suposadament, va viure a la propietat d'Isabel Pantoja. 

Va fer unes declaracions ben dures, del tipus «Quan em vaig posar malalta de l'esquena, Isabel em va tancar en una habitació sense menjar ni beure». I també va fer públics altres fets, com ara que va anar a Cantora per recuperar les seves coses i Isabel Pantoja la va insultar  a ella i a la seva família. Per acabar-ho d'adobar, aquestes declaracions li han costat un total de 150.000 euros.

Isa Pantoja confia en Dulce

Aquests últims dies s'han fet públiques unes fotos de Dulce amb el fill d'Isa Pantoja a Sevilla. L'exconcursant de 'GH VIP' gairebé sempre és a Madrid. El seu fill, en canvi, es queda a Sanlúcar de Barrameda, on va a l'escola, i per això Alberto Isla passa molt temps amb ell.

Isa Pantoja, en 'GH VIP'
Dulce va fer unes declaracions sobre Isa Pantoja que no van agradar a la seva mare | CATALUNYADIARI.CAT

A partir d'aquestes imatges, doncs, es pot intuir que la filla d'Isabel Pantoja encara confia en la mainadera perquè s'ocupi del seu nen. Però aquesta confiança l'han recuperat després d'haver-la perdut a causa de les declaracions que va fer Dulce contra Isabel Pantoja mentre la filla era a la casa de Guadalix.

Ara com ara, Delapiedra no ha dit res al respecte i tampoc no ho ha fet Pantoja. Quan semblava que l'exconcursant de 'GH VIP' per fi estava bé emocionalment amb els seus, alt i baix s'interposa en el seu camí.