Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Roben a Omar Montes tots els seus estalvis

Els lladres han entrat a la casa on viu l'exconcursant de 'GH VIP' amb la seva família a Madrid i «els han deixat sense res»

Omar Montes muy afectado por el robo en su casa
Omar Montes, molt afectat pel robatori a casa seva. | ABC
 

Aquest cap de setmana passat el programa 'Viva la vida' que presenta Emma Garcia a Telecinco va destapar el robatori que ha patit Omar Montes a casa seva, barri de Pan Bendito, a Madrid.

L'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' i actual parella de Chabelita, que va ser la primera expulsada del 'reality', viu al domicili amb la seva família. Va ser precisament l'àvia qui va donar la veu d'alarma en descobrir que els havien entrat a robar i va denunciar a la policia, mentre ell era treballant en un esdeveniment a Gijón. 

Omar es desfoga a les xarxes socials

El jove de seguida va compartir el seu malestar a la xarxa. S'hi va desfogar i fins i tot va demanar l'ajuda de qualsevol seguidor del seu compte d'Instagram que sabés alguna cosa sobre el robatori: «Si algú sap alguna cosa que m'escrigui. Jo mai diré res, ja sabeu com sóc». 

En les seves publicacions, Omar explicava en detall tot el que li havien robat: «S'han endut tots els diners que havia estalviat durant 3 anys, més de 50 coses meves. Roba, collarets d'or i la 'Play Station' del meu fill.  Ens han deixat sense res».

L'àvia Angelines, indignada

Quan Angelines, l'àvia d'Omar Montes, va arribar a casa el dia que els van robar, el pany de la porta estava forçat i va deixar-lo tal qual, per ordre de la policia. S'ha convertit en protagonista dels fets per ser la primera persona a descobrir el desastre i segueix molt afectada.

La presentadora Emma Garcia i els seus companys van tenir l'oportunitat de parlar-hi i els va relatar els primers moments de nervis en descobrir el robatori. «Em vaig trobar totes les llums obertes, els calaixos tirats a terra i no hi havia la caixa dels diners», explicava entre plors. 

Però pel que realment l'àvia es va sentir indignada va ser per la desconfiança que van mostrar alguns col·laboradors del programa. Kike Calleja va insinuar que el robatori era fals, segons fonts properes al seu net.  

Kike Calleja, en una imagen de archivo.
El col·laborador Kike Calleja posa en dubte la veracitat dels fets. | Cotilleo
 

Rumors de possible muntatge

Quan Montes va arribar a casa i va trobar-se amb el desordre a la casa i el testimoni dels avis sobre el que havia passat, va desesperar-se. Sobretot en pensar què podia haver passat si algú de la seva família hagués estat dins de casa quan els lladres van entrar-hi. 

El seu empipament el va portar a fer comentaris probablement desapropiats i amenaces. «Millor que la policia trobi al culpable abans que jo»,  sentenciava en directe en una connexió de 'Viva la vida' amb una reportera que es trobava al lloc dels fets.

Però tot i les seves mostres de ràbia i enuig, hi ha qui posa en dubte la veracitat dels fets. Kike Calleja, durant el programa d'Emma Garcia, va arribar a afirmar que es comentava que «el forat que hi havia a la porta de casa del cantant ja estava fet d'abans», pel que hi hauria la possibilitat que es tractés d'una farsa per cobrar l'assegurança