Mila Ximénez agafada de la mà de la seva filla Alba Santana

La demanda contra Mila Ximénez que amenaça a la seva filla Alba amb la ruïna

La col·laboradora ha deixat pendent un procés judicial bastant costós

Mila Ximénez era una persona molt carismàtica i el seu temperament li ha costat un disgust en més d'una ocasió. Va estar casada amb Manolo Santana, a qui va convertir en el centre de totes les seves crítiques durant una bona temporada.

Li retreia haver-se desentès de la seva filla Alba i no conèixer als seus dos nets: Alexander i Victoria. Va fer responsable a Claudia Rodríguez, actual dona de l'esportista, i no va dubtar a situar el seu nom en primera línia per qüestionar les seves veritables intencions.

Alguns periodistes asseguren que la colombiana es va casar per interès, ja que únicament estava meravellada pel patrimoni del campió de tenis. L'amiga de Jorge Javier va alimentar aquests rumors i es va burlar d'ella en més d'una ocasió.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ángela Portero, experta en premsa rosa, ha descobert que l'afectada va demandar la tertuliana exigint-li una altíssima quantitat de diners en concepte d'indemnització. El problema és que aquest problema podria formar part de l'herència que l'escriptora va deixar a la seva primogènita.

S'ha parlat molt del matrimoni que hi havia darrere del seu personatge televisiu, ja que va ser una de les persones més ben pagades de televisió. I és que era propietària d'una col·lecció de moda d'alta costura: bosses, vestits, joies i abrics.

L'estat dels seus comptes bancaris era envejable i a més, posseïa un pis de luxe en una de les zones més cares de la capital. No obstant això, en cas que el jutge segueixi endavant amb el procés que va iniciar la Claudia, Alba hauria de solucionar el conflicte amb aquest capital.

La relació entre elles mai ha estat bona perquè amb prou feines han tingut contacte. De fet, hi ha qui assegura que la senyora Rodríguez és la responsable que el tenista estigui aïllat de la seva família.

L'enemiga de Ximénez va voler frenar els rumors demanant ajuda a la justícia, tot i que cap jutge va tenir temps de dictar sentència. Per tant, hi ha la possibilitat que la demanda segueixi endavant i les conseqüències d'aquesta podrien ser terribles.

Una possible reconciliació entre pare i filla

Ángela Portero recorda que la demanda forma part d'un procediment civil que encara segueix obert. En tractar-se d'un tema relacionat amb el dret a l'honor i a la intimitat, la causa continua encara que un dels protagonistes hagi mort.

L'esposa de Santana encara no ha pres cap decisió. Però en el cas que vulgui fer justícia, seria Alba qui heretés el cost del litigi, tot i que el jutge encara no ha dictat sentència.

Hi ha la possibilitat que la col·laboradora no sigui condemnada, però Claudia ha de triar un camí abans que sigui massa tard. No hi ha cap dubte que seria una bona manera d'apropar-se la seva fillastra, amb la qual sempre ha tingut una relació molt tempestuosa.

Aquesta estratègia també serviria per deixar enrere els conflictes que va tenir amb la tertuliana de 'Sálvame'. És cert que va poder excedir-se en més d'una ocasió, però també posseïa motius suficients per fer-ho.

Potser va carregar contra l'enemic equivocat, ja que hauria d'haver atemptat únicament contra el seu exmarit. I és que Mila es queixava que havia marginat a la seva filla sense pietat i va fer responsable a la seva darrera parella.

No obstant això, tothom que va estar a prop d'ella assegura que era una experta en reconèixer els seus errors. Així doncs, no tindria sentit que la filla del tenista heretada dels problemes de la seva mare, ja que sempre ha estat al marge de l'escàndol.

Ángela Portero ha posat sobre la taula una opció bastant interessant. Aquesta és que la colombiana oblidi els insults que li va proferir la seva pitjor enemiga, però que continuï amb la denúncia que va interposar contra la resta dels seus companys.

Alguns col·laboradors de les tardes de Telecinco va atemptar contra el seu honor, i el suposat delicte no s'hauria d'oblidar tan fàcilment. El campió de tenis podria intercedir perquè la seva dona deixés a Alba al marge d'aquesta situació.

En el cas que això succeeixi seria un primer pas per a la reconciliació entre pare i filla, ja que recordem que fa uns quants anys que no es parlen. Però mai és tard per al temps perdut.