Primer pla d'Ana María Aldón amb cara de sorpresa

L'home que va deixar embarassada a Ana María Aldón, al descobert: «Mala persona»

Ana María Aldón, molt sorpresa amb les darreres declaracions de la seva filla

Els darrers mesos no han estat gens fàcils per a Ana María Aldón, puix que ha estat al centre de totes les polèmiques a causa de tots els esdeveniments que l'han envoltat. Ara, novament, l'exdona d'Ortega Cano ha hagut d'afrontar una nova garrotada: les incendiàries declaracions de la seva filla Gema.

Per a Ana María no ha sigut gens fàcil fer front a tota l'allau mediàtica dels últims temps. I és que no va ser plat de bon gust veure com la seva filla s'asseia a un plató de televisió. Però sembla que ho ha tornat a fer, i la filla d'Ana María Aldón ha parlat sobre el seu pare, un tema molt dur per a la dissenyadora de moda.

La filla d'Ana María Aldón ho explica tot sobre el seu pare

Gema Aldón va parlar amb els mitjans de comunicació després de saltar la notícia del divorci de la seva mare amb el torero. Per a Gema va ser la millor de les notícies, ja que mai es va sentir estimada del tot en aquesta família: «El millor que li pot passar és separar-se perquè això no arribarà enlloc. Jo vull que surti d'aquí».

Foto de Gema Aldón.
La filla d'Ana María Aldón parla sobre el seu pare | GTRES

«Jo m'alegro molt que la meva mare hagi decidit per fi ser feliç perquè s'ho mereix. Feia temps que desitjava que això passés i a mirar una mica per la seva felicitat que a mi el que em fa mal és la meva mare», asseverava la filla d'Ana Maria Aldón.

Tot i això, Gema Aldón ha tornat a la càrrega, posant potes a dalt a tota la família amb una incendiària entrevista per a Lecturas. Sí, perquè hi ha parlat d'un dels capítols més durs de la seva vida: la relació amb el seu pare.

Així, Gema ha confessat que la relació que té amb el seu pare és molt complicada. De fet, ha assegurat que no en vol tornar a saber res.

Ana María Aldón es va quedar embarassada de Gemma amb només 17 anys, i encara que no ha volgut entrar en gaires detalls, assegura que no va ser bon pare. «Cal ser molt mala persona per abandonar un fill. És un miserable. Per mi aquest senyor no existeix», confessa per a Lecturas.

Així mateix, Gema Adón tampoc manté bona relació amb el pare de la seva filla de 4 anys: «El pare de la meva filla m'ho posava difícil. Ell utilitzava la meva nena per fer-me xantatge, com si jo fos mala mare. Plorava molt, em volia morir» , ha afirmat al mitjà anteriorment esmentat.

La nova garrotada de la filla d'Ana María Aldón

Gemma afronta una situació molt complicada, ara que la seva mare ha venut la casa on vivia. Ana María sembla que ja ha trobat nova llar a Madrid on poder instal·lar-s'hi. Però per poder fer-hi front econòmicament ha hagut de vendre la casa que va comprar a la seva filla Gema.

Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema
Ana María Aldón ha venut la casa on vivia la seva filla Gema | Catalunya Diari

«Sabia que estava buscant casa, però no que ja la tenia escollida», confessa Gema. Llavors, ara, la noia de 22 anys s'ha quedat sense casa.

«No tinc casa, vivia on la meva mare va comprar per a mi i acaba de vendre-la. Ella em va oferir venir a Madrid a viure amb ella, però li vaig dir que no», confessa. Per això, la filla d'Ana María Aldón haurà de prendre'n una important decisió sobre el seu futur.