Primer pla de Victòria Federica.

El descuit de Victòria Frederica: a la neboda del rei se li veu tot

Victòria s'ha saltat el protocol de la família reial, però s'ha guanyat l'afecte dels seus seguidors

És evident que Victòria Federica és una de les noves influencers que, a poc a poc, està aconseguit un lloc a les xarxes socials. El seu contingut a Instagram està dedicat exclusivament a publicar fotos dels seus posats i, sobretot, lluint modelets.

Així mateix, el seu sentit per a la moda ha destacat en els darrers temps, per la qual cosa algunes marques no dubten a col·laborar-hi. D'altra banda, són conscients que de la seva presència en els esdeveniments més destacats i prestigiosos sempre estaran sempre en parla tothom, raó per la qual no dubten a convidar-la.

Això sí, malgrat tots els compromisos professionals, sempre treu temps per fer un viatge exprés a algun lloc o, simplement, gaudir de la companyia dels seus amics. Després de la ruptura amb Jorge Bárcenas, Victòria es manté ocupada, ja sigui per assumptes laborals com a personals.

Justament, ahir, 19 de juliol, va mostrar a tots els seus seguidors que, encara que sempre té l'agenda plena de feina, sempre treu un moment per a ella mateixa. Allò que veritablement ha impactat els seus fans no ha estat per aquest motiu, sinó per un altre de molt diferent.

L'enfeinat estil de vida de la neboda del rei Felip VI

Els últims mesos, Victòria no ha parat ni un segon de viatjar per qüestions de feina. Des que va fer una escapadeta a Assilah, la neboda de Felip VI ha tingut l'agenda ocupada de compromisos professionals. En primer lloc, va haver d'assistir a la desfilada d'èxit de Dior a París.

Com s'esperava, Victòria es va vestir amb un total look de la marca per anar a conjunt amb l'esdeveniment. Així mateix, vestida completament de gris a excepció de la camisa, lluïa un conjunt molt poc apropiat per a l'estiu, tot i que no va deixar de rebre comentaris positius elogiant la vestimenta escollida.

Després d'aquest viatge exprés a París, ha decidit atendre un altre assumpte laboral, però aquest cop a Espanya. Sens dubte, Victòria, en aquesta ocasió, ha hagut d'optar per un look més estiuenc com també li ho exigeix aquesta onada de calor que travessa el país.

Victòria Federica ha posat rumb a Eivissa, el lloc preferit de les celebritats per passar unes vacances merescudes. La jove havia d'assistir a una de les gales més prestigioses d'aquesta temporada d'estiu: un sopar de la marca OffWhite per a influencers d'alt nivell.

Victòria Federica es desentén de la família publicant una polèmica imatge

La veritat és que Victòria és una autèntica fan de lluir aquesta firma de moda, ja que en la majoria dels seus posats porta un complement de la marca. Després de l'esdeveniment d'èxit, aprofitant que era a Eivissa, va voler passar-hi els seus dies de descans amb dues de les seves amigues més íntimes: Rocío Laffón i Marta Ezcurra.

De manera que les tres joves es van instal·lar a un dels hotels més cars de l'illa i, per descomptat, en una suite luxosa amb jacuzzi i vistes a la mar. Les seves petites vacances han estat recopilades per la revista Lecturas, on es veu la influencer gaudint del bon temps.

D'altra banda, després d'estar a Eivissa, va viatjar fins a Sanlúcar de Barrameda (Cadis), on va protagonitzar, sens dubte, el posat de l'estiu. La veritat és que tothom parla de la imatge que ha publicat en el seu perfil d'Instagram.

Amb un biquini taronja, el color ideal per a aquesta temporada, i visiblement relaxada prenent el sol, posava per a la foto acompanyada del seu gos. No hi ha dubte que ha revolucionat les xarxes socials perquè és el primer membre de la família reial espanyola que és fotografiat amb banyador.

Victòria Federica de Marichalar, cada cop més unida als mitjans

No obstant això, com és evident, tots els seguidors i mitjans de comunicació han aplaudit la seva valentia per trencar i fer cas omís del tabú que hi ha sobre aquest tema en la seva família. A més, lluny de deixar que se'n parli, n'ha ofert una exclusiva per a la revista Hola!.

En aquest mitjà s'ha sincerat com mai abans ho havia fet i ha posat per a un reportatge fotogràfic espectacular. «El meu projecte de vida és formar una família, mentre professionalment em pugui dedicar a allò que m'apassiona: la moda», es pot llegir en la portada.

«He tingut sempre les referències en la meva família, en especial del meu pare. I el privilegi de viure l'evolució de les tendències des de prop, assistint a diverses desfilades. Tot això ha fet que senti un interès permanent per tot el que envolta un sector que està en canvi constant», confessava.

Sens dubte, Victoria Federica està en la seva millor època pel que fa a l'àmbit professional. Les oportunitats no paren d'arribar a la seva vida i tot apunta que és la celebritat del moment.