Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la reina Sofia mig somrient

Destapen el pla ocult de la reina Sofia: Letícia, en xoc

L'emèrita sorprèn tothom amb els seus plans del passat

La reina Sofia és una de les figures més respectades de la Casa Reial. Amb els múltiples problemes que han sorgit a la institució en aquests últims anys, la mare del rei Felip VI sempre ha intentat mantenir un perfil discret amb la premsa, allunyant-se de qualsevol problemàtica relacionada amb la reialesa espanyola.

Encara més, malgrat que són àmpliament conegudes les aventures sentimentals del rei emèrit Joan Carles, Sofia sempre s'ha mantingut ferma en el seu paper com a reina d'Espanya. L'àvia d'Elionor gaudeix d'un gran prestigi, però ara s'han obstinat a tacar la seva imatge, revelant un dels seus grans secrets.

La reina Sofia revela el seu gran secret

Si fos cert aquest secret, seria una informació que podria perjudicar encara més la monarquia. I és que, en aquest pla fosc de Sofia, intervé el Centre Nacional d'Intel·ligència espanyol i té com a víctima el seu encara marit, Joan Carles I.

Foto de la reina Sofia seriosa.
La reina Sofia tenia un pla macabre entre mans. | GTRES
 

A molta gent li preocupaven les aventures que l'aleshores rei tenia amb les seves amants, especialment amb Corinna Larsen. Això va provocar que s'ideés un pla perquè Joan Carles deixés de tenir ganes de relacionar-se amb altres dones. Aquest pla, segons ha explicat el comissari Villarejo, tenia el vistiplau de la reina Sofia. «És una cosa gravíssima», comenta el policia espanyol.

Segons el seu relat, «a Joan Carles van intentar castrar-lo artificialment perquè deixés de tenir relacions amb la senyora Larsen. Van considerar que era una qüestió d'Estat fastiguejar-li la seva libido».

La bomba ve quan Villarejo confirma que «el més greu d'això és que Sanz Roldán (exdirector general del CNI) va convèncer la reina Sofia perquè firmés el consentiment».

D'aquesta manera, l'expolicia assenyala directament la reina Sofia com a implicada en el pla per castrar químicament el rei emèrit. I tot planificat per un CNI que veia com una amenaça per a la seguretat nacional els idil·lis que mantenia l'aleshores cap d'estat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp