Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Nuria Roca.

Juan del Val pateix amb Nuria Roca les terribles seqüeles de la seva malaltia

Nuria Roca ha explicat els fets

Juan del Val i Nuria Roca han tornat a ser protagonistes, però en aquesta ocasió per una cosa no gaire bona. La parella ha passat una setmana complicada per una malaltia a la qual han hagut de fer front.

Juan del Val porta casat amb la seva dona, Nuria Roca, des de l'any 2000. Junts han tingut tres fills i formen una de les parelles més estimades per tothom.

La seva popularitat ha anat en augment aquests últims anys, i després de col·laborar en programes com El Hormiguero, la cadena La Sextava oferir a Nuria Roca la possibilitat de tenir el seu propi programa.

Tot i això, diumenge passat, va ser Juan del Val l'encarregat de dirigir l'espai. Nuria Roca s'havia d'absentar per un problema de salut recurrent: s'ha contagiat de Covid per tercera vegada.

Muntatge Nuria Roca i el seu marit
Nuria Roca i Juan del Val han passat uns dies complicats | GTRES

Importants seqüeles per a Nuria Roca

Juan, bromista com sempre, va intentar treure ferro a l'assumpte, però sembla que aquesta vegada el seu problema és més seriós del que semblava en un primer moment.

I és que, una setmana després de la seva absència, la Nuria tornava a dirigir el seu programa i ha explicat les estranyes seqüeles que està patint després del tercer positiu.

Nuria Roca ha explicat que les altres dues ocasions en què es va contagiar de Covid va ser «asimptomàtica total», però en aquesta ocasió ha sigut «fortet», i ha de fer front a unes molestes seqüeles.

Així, tal com ha explicat la pròpia Núria Roca, la sensació aquests dies ha estat horrible: «Em pica tot el cos, em pica tot i no és broma». Sobretot, els picors l'afecten als «palmells de les mans»  i a «les plantes dels peus».

Davant d'aquestes sorprenents declaracions, el seu marit, Juan del Val, ha hagut de confirmar la notícia. Reconeix que no està sent gens fàcil, ja que és un problema molt molest: «Jo, que hi visc, la veritat és que és un estat de nervis molt gran», ha apuntat.

Nuria Roca somrient a càmera
Nuria Roca ha explicat la seva experiència | GTRES

Nuria Roca no pot més

La pròpia Núria ha reconegut estar desesperada i no sap què fer. Els picors són constants i fins i tot assenyala que s'aixeca «a les dues del matí». «Me'n vaig al bany, agafo un raspall dels cabells i començo a gratar-me. Un horror».

I és que, quan ja semblava que la Covid havia abandonat les nostres vides, testimonis com el de Nuria Roca ens recorda com n'és de perillós aquesta malaltia. Provoca seqüeles tan estranyes com la picor que pateix la presentadora.

Cert és que no és una cosa greu, però si prou molest com per anar amb compte. I és que ningú es vol contagiar de Covid per acabar tenint alguna molesta seqüela que li impedeixi fer la seva vida normal.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp