Anabel Pantoja i Omar Sánchez a la seva boda

Destapen al responsable d'arruïnar la boda d'Anabel Pantoja: «Va trucar a la policia»

El casament de la neboda d'Isabel Pantoja segueix fent parlar molt

Ja ha passat més d'una setmana des de la boda més esperada i polèmica de l'any, la d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez. I és que la neboda de la Pantoja no gana per a disgustos, ja que a part d'estar en guerra amb el seu cosí Kiko Rivera, sembla que algú va voler arruïnar-li les noces.

De fet, gairebé ho aconsegueix, ja que la televisiva havia pactat l'exclusiva del seu enllaç per un alt preu. Concretament, 60.000 euros per a sortir en la portada de la revista '¡Hola!'.

No obstant això, a penes unes hores abans, una trucada de la policia provocava que es quedés sense la carpa que prometia protegir l'interior de la cerimònia.

I qui va ser el responsable d'aquesta trucada? Segons 'Socialité', ni més ni menys que Diego Arrabal, paparazzi i col·laborador de 'Viva la vida'.

Pel que sembla, Raval hauria tingut l'expressa intenció de posar en un seriós problema a la nòvia en el dia més important de la seva vida. «El que Anabel no sap és que va ser un fotògraf qui va trucar a la Guàrdia Civil, i gràcies a ell tots al final vam poder gravar».

Diego s'havia traslladat fins a l'Illa de la Graciosa per a cobrir l'enllaç i va fer tot el possible per a tenir accés a cada moment i no perdre's res. De fet, altres bodes celebrades el mateix dia sí que van tenir accés a la carpa.

Diego Arrabal, responsable de carregar-se l'exclusiva d'Anabel Pantoja

«La carpa estava muntada, però van arribar uns agents del Seprona i els van dir que la carpa havia de desmuntar-se. Que allí no podien posar carpa, encara que ella sí que tenia permisos», assenyala un testimoni dels fets.

«Sí, els papers estaven signats i tot per Medi Ambient, però qui té al final l'última paraula sempre és la Guàrdia Civil», explicava.

«Va ser un fotògraf qui els va trucar. Òbviament, sense carpa tothom ens beneficiem, no sols els fotògrafs que eren allí», reconeixia. Tanmateix, això va suposar una pedra més en el camí d'Anabel, que ja havia afrontat moltes dificultats fins a poder complir el seu somni.

«Per a ella tot això va ser una feinada. A més, allí habitualment no va la Guàrdia Civil, així que van anar solament per la boda».

Per part seva, Anabel semblava ser conscient del fet que ho havien fet per a perjudicar-la, però no sabia el nom de la persona responsable. Ningú menys que Diego Arrabal, que ja comentava fa uns dies que la boda no li havia agradat. Com reaccionarà després de descobrir-ho?

«Ha estat la boda més 'cateta' que jo he presenciat mai en la meva vida. Porto 34 anys treballant i mai he estat en una boda tan 'cateta'», argumentava el paparazzi a 'Viva la vida'.

«Des del meu punt de vista aquestes noces no havien d'haver-se celebrat, això més que unes noces semblava una festa de disfresses. Isa Pantoja anava molt maca, però semblava que anava a la inauguració d'una discoteca», arremetia.

A més, no dubtava a apuntar que «el més llest ha estat Kiko. L'únic que ha estat capaç de fer el que havia de fer».

«I a més em consta que la celebració de les noces farà parlar molt perquè Kiko ja ha tancat una exclusiva», anunciava sobre una possible entrevista del Dj.

El fill d'Isabel Pantoja estaria traient espurnes després de descobrir que la seva cosina és una traïdora. Durant tot aquest temps, Anabel ha estat jugant amb la informació que li arribava des de Cantora, aconseguint així allunyar-lo de la seva mare.

No obstant això, després de la defunció de Doña Ana, el marit d'Irene Rosales prenia la determinació de tornar a la finca i així fer-li una abraçada a la 'tonadillera'. Era en aquest moment quan suposadament descobria la veritat, que la seva mare mai li havia negat l'accés i que tot aquest temps havia volgut reunir-se amb ell.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.