Anabel Pantoja i Omar Gómez durant el seu casament

No pot ser: problemes entre Anabel Pantoja i Omar Sánchez després de casar-se

Anabel Pantoja porta casada una setmana i ja ha hagut d'afrontar els primers problemes matrimonials

La parella d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez s'ha hagut d'enfrontar, abans d'hora, al famós 'en la salut i en la malaltia'. Anabel Pantoja porta tota la setmana arrossegant un problema de salut, però compta amb el suport incondicional del seu marit. A penes ha passat una setmana des del casament més important de l'any. Després de diverses anul·lacions i molts problemes familiars, la parella va poder complir el seu somni i passar per l'altar.

Lluny de ser tranquil·la, la cerimònia ha estat marcada per les polèmiques i els conflictes familiars del clan Pantoja. Després de la mort de doña Ana, la situació familiar es va complicar bastant provocant l'absència de Kiko en aquest esdeveniment. Aquesta decisió del DJ ha portat fortes conseqüències, que accentuen la mala situació que travessa la col·laboradora. Així i tot, ha volgut allunyar-se de les polèmiques declaracions del seu cosí i s'ha centrat en la seva nova vida.

Anabel Pantoja, el problema que posa en joc el seu matrimoni

Les noces de tots dos es van celebrar amb una gran festa. Així ho va assegurar Isa Pantoja en el seu programa i va afirmar que es trobava regular després de la celebració. Una de les més afectades per la nit de disbauxa va ser la pròpia núvia. Dilluns passat, després de notar molèsties a la gola, va acudir a l'hospital on li van informar que patia una inflamació a la zona i li van recomanar repòs i antibiòtics.

A través de les seves xarxes socials, Anabel va llançar un missatge per tranquil·litzar tots els seus seguidors i exposar els motius de la seva visita a l'hospital. No obstant això, la situació no ha millorat i el seu quadre clínic ha empitjorat notablement. Després de diversos dies seguint les pautes sanitàries, va començar a experimentar un malestar molt fort acompanyat d'una tos estranya. Davant d'aquests nous símptomes, no va dubtar ni un segon a acudir de nou a urgències.

En el seu cap rondava d'un possible contagi de Covid en les noces, per la qual cosa va decidir sotmetre a una prova de detecció de la Covid. Ha volgut compartir-ho amb els seus seguidors, a través d'una instantània en què se l'observa sotmetent-se a ella. Ella mateixa ha confirmat que la prova en qüestió ha donat negatiu, de manera que es troba molt més tranquil·la. No obstant això, ha fet unes declaracions a través d''Instagram', en què ha denunciat el tracte que li han donat al centre.

Segons relata, el doctor que l'ha atès no ha fet cas de les seves malalties i no ha considerat oportú posar-li un tractament. Ella, notablement enfadada, ha confirmat que ha posat un full de reclamacions pel tracte rebut. Assegura que, després de la revisió, aquest sanitari li ha confirmat que estava tot bé i que si volia li receptava una medicació. Això ha encès a la tertuliana, ja que vol que el seu tractament s'ajusti a les seves patologies i no al que suposa el metge.

De moment, ha volgut ometre qualsevol tipus d'acció futura contra el centre o parlar més del succés. La indignació que té ara mateix és molt elevada, però ha assegurat que se centrarà en la seva recuperació. D'aquí a uns dies viatjarà fins a Cantora per estar uns dies amb la seva família després de la tràgica pèrdua. Vol donar suport a la seva tieta, amb qui no té problemes tot i el distanciament amb el seu cosí.