Olga Moreno y David Flores en Hotel en Madrid, 25 Julio 2021.

Rocío Rodríguez, l'altra dona de la vida de David Flores Carrasco

Rocío Rodríguez té una relació molt especial amb David Flores

Rocío Rodríguez Mohedano, filla de Gloria i José Antonio, és cosina de Rocío Carrasco, però mai ha comprat el seu testimoni. Considera que vol fer negoci del drama, així que ha decidit posicionar-se a la banda d'Antonio David Flores.

L'estiu passat es rumorejava que participaria en un debut televisiu imminent, concretament 'Secret Story', i va estar en boca de tots. La situació va arribar fins a tal punt que la jove va haver de renunciar al seu anonimat per concedir una petita entrevista.

Va parlar amb el diari 'La Razón' per deixar clar que no tenia intenció d'aprofitar-se dels seus cognoms, almenys de moment. No obstant això, el seu entorn ha deixat clar que la jove està a favor d'Antonio David, ja que té una estreta relació amb el seu fill petit.

David Flores Carrasco sempre ha estat definit com «un nen especial», de fet és l'única persona que es porta bé amb tot el clan. Actualment, no té relació amb la seva mare, però asseguren que està desitjant apropar-s'hi.

Rocío Rodríguez Mohedano sap tot el que ha patit el fill de la seva cosina per culpa d'una batalla que ell mateix ha intentat frenar. Recordem que va denunciar els seus dos pares i només va posar una condició per acabar amb tot: que signessin la pau als jutjats.

El frenètic ritme de Rocío Flores impedeix que passi temps amb el seu germà, així que la filla de Gloria ha ocupat el seu lloc. Tots tenen un tracte fantàstic i han fet un front comú davant la gran amenaça: la segona part del documental.

Rocío Rodríguez
Rocío Rodríguez, en contra de la seva cosina Rociíto | xarxes Socials

 

Rocío Rodríguez decideix: «No hi ha més remei»

La cosina de Rociíto va escriure un missatge a Twitter fa un temps que actualment s'ha fet molt famós.

Tot i que no vol treballar a la televisió, sí que ha fet ús de la seva faceta com a personatge públic a les xarxes socials.

Rodríguez Mohedano és conscient que pertany a un clan molt mediàtic, així que qualsevol dels seus passos generen repercussió. No obstant això, no va tenir en compte aquest detall i va publicar unes paraules que atemptaven de forma directa contra Carrasco.

«De vegades que no hi ha més remei que triar entre un bàndol o un altre. Aquest és el meu: la família no només és de sang», va declarar a Twitter. Va acompanyar aquestes paraules d'una fotografia d'Antonio David amb la seva filla Rocío i va etiquetar la seva cosina segona a la publicació.

L'hereva universal de Rocío Jurado prefereix no entrar en conflictes amb la seva nova enemiga i la veritat és que té un bon motiu. Gaudeix d'una relació molt especial amb David Flores i no vol fer res que pugui posar-se entremig.

David Flores Carrasco necessita ajuda

David Flores està més sol que mai perquè la seva germana passa molt temps a Madrid i el seu pare ha de tractar amb altres assumptes. Rocío Rodríguez juga un paper molt important en aquesta equació: s'ha convertit en el seu gran suport.

El net de «la més gran» és l'únic que pot tornar a unir els seus pares, encara que sembla que no estan disposats a complir les seves normes. La batalla judicial de l'exmatrimoni ha destrossat els seus fills i un d'ells no vol seguir rebent cops.

Els actes de Rociíto tenen repercussió mentre els atacs liderats per Antonio David segueixen en peu, així que vol frenar la guerra. 

És possible que la seva cosina segona l'aconselli, però s'ha de tenir present que és enemiga de Carrasco.

David ha de lluitar contra una situació complicada perquè els seus aliats no comparteixen l'afecte que sent per la seva mare. No obstant això, el jove es manté ferm i els seus advocats asseguren que està capacitat per prendre les seves pròpies decisions.