Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Les filles de Kiko Hernández, al seu punt de mira: «Moviment preocupant»

Kiko Hernández ha pres una decisió important després de deixar la televisió

Kiko Hernández va sorprendre el públic de 'Sálvame' després de confessar que no té forces per continuar a la televisió. La mort de Mila Ximénez l'ha deixat sense alè, la seva malaltia segueix afectant-lo i fa poc que ha patit un altre cop. Kiko Hernández ha perdut a una de les dones més especials de la seva vida: Begoña Sierra, propietària del Bingo Las Vegas. El col·laborador sempre s'ha caracteritzat per tenir un temperament intens i aclaparador, però assegura que no pot continuar amb el seu rol.

Jorge Javier Vázquez li ha recomanat que s'allunyi dels focus durant una temporada, ja que cal que assimili la crisi. En molt poc temps ha hagut de gestionar emocions bastant delicades, cosa que l'ha desgastat. Molts periodistes estan pendents de la salut del tertulià, però investigar sobre ell està resultant difícil donat el seu hermetisme. Tant és així, que Kiko ha pres la determinació de desaparèixer de les xarxes socials.

Un dels antics companys del famós a 'Sálvame', Saül Ortiz, s'ha adonat d'aquest «moviment preocupant» i l'ha explicat a l''ABC'. Sembla que l'entorn d'Hernández està bastant commogut per la situació, entre altres coses perquè hi té responsabilitats.

Kiko Hernández, acusat de fingir la seva crisi per interès

Kiko és conscient que la seva presència a 'Sálvame' és fonamental, per la qual cosa se'n pot anar tranquil el temps que necessiti. Jorge Javier Vázquez l'ha animat a prendre's un descans, ja que té dues filles que necessiten atenció. Els seus companys comprenen que està passant una mala època, així que s'han compromès a ajudar-lo en tot el que puguin. És un dels col·laboradors més polèmics, però el públic li té  afecte i no volia que se n'anés.

Molts han intentat comunicar-se amb ell a través de les xarxes socials, però s'han adonat que també ha desaparegut de la xarxa. Els més crítics asseguren que tot és una estratègia per generar interès de cara al seu proper negoci: el seu debut teatral. Hernández està cansat de la televisió i ha signat un contracte per convertir-se en el protagonista d'una obra de teatre. Va anunciar el projecte fa molt de temps, però per raons que es desconeixen encara no s'ha fet públic cap més detall.

Kiko Hernández preocupa al seu entorn: «Estat crític»

El periodista Saül Ortiz escriu a 'l'ABC' que els detractors del col·laborador no confien en la seva crisi. Pensen que és una «estratègia comercial» per generar repercussió i més expectatives per la seva obra de teatre. Tot i això, Ortiz ha parlat amb l'entorn d'Hernández, que assegura que es troba en un moment preocupant. «Els que estan a prop seu insisteixen que el seu estat anímic és crític», assegura el periodista de cor.

El problema de tot és que Kiko té dues filles que són conscients de tot, així que hi ha alguns rumors que són perillosos. Els seus detractors insinuen que ha fingit per cridar l'atenció i els seus companys neguen aquesta acusació. Els dos plantejaments interfereixen de forma negativa a la família del tertulià, per la qual cosa no seria estrany que donés explicacions. És possible que algun membre de 'Sálvame' alci la veu per defensar-lo, ja que només l'equip sap la veritat.

Recordem que des de fa un temps Kiko pateix una malaltia que està pertorbant la seva pau, ja que té dolors i moltes molèsties. Cal que mantingui la calma perquè el mal no avanci i li permeti continuar amb la seva vida. Ningú sap quan tornarà, però tothom té clar que Telecinco el rebrà amb els braços oberts. Tot i que és un personatge polèmic, ha demostrat que és un mestre de l'espectacle.