Kiko Rivera amb mascareta al carrer

«Destrossat en cos i ànima»: Kiko Rivera trenca el silenci

Kiko Rivera ha explicat a les xarxes socials el que sent en aquests moments

Kiko Rivera segueix molt trist per la mort de la seva àvia. Patir aquesta pèrdua li ha suposat molt dolor. Però aquest ha crescut de forma contundent després de tot el que ha passat durant  les últimes hores.

Acomiadar la seva àvia i retrobar-se amb la seva mare el tenen realment enfonsat. Així ho ha dit als seus seguidors a les xarxes socials.

Kiko Rivera està destrossat

L'última publicació que ha fet el DJ a Instagram és en què explica que la seva àvia ha mort. Publicació en la qual, a més, carrega contra la seva mare, Isabel Pantoja, i el seu tiet Agustín per impedir-li acomiadar-la. 

Tot i això, després d'aquestes paraules van passar moltes coses en poques hores. Oblidant-se de la 'guerra' que tenen, no va dubtar a viatjar fins a Cantora per veure donar-li el condol a la seva mare. Una situació realment dura, ja que feia més d'un any que no es veien. 

Si el dolor per la mort de la seva àvia ja era gran, aquest ha crescut. Ho ha fet en veure que la 'tonadillera' està més prima i demacrada. I també perquè, pel que sembla, no van parlar massa, segons han publicat diversos mitjans de comunicació.

Sigui com sigui, tot el que ha passat té a Kiko enfonsat. Ell mateix ho ha dit en una publicació als 'stories' del seu Instagram. A més, també hi agraeix tots els missatges rebuts. 

Diu així: «Gràcies per totes les mostres d'afecte. Amb zero ganes. Destrossat de cos i ànima».

De la mateixa manera, ha aprofitat per anunciar als seus seguidors el llançament del seu nou single. Exposa: «El meu single 'Te extraño' ja està fora... gaudiu-lo. Demà prometo venir amb més energia».

Stories Kiko Rivera sobre mort de la seva àvia
Kiko Rivera ha publicat un missatge a les xarxes explicant el seu estat emocional | Instagram

 

Kiko Rivera està tan malament que ha decidit no anar al casament d'Anabel

Precisament, Rivera està tan malament per tot el viscut que ha pres una decisió. Anava a anar al casament de la seva cosina, Anabel Pantoja, que se celebra avui a La Graciosa, però ha canviat d'opinió. Ja li ha comunicat que no està amb ànims per anar-hi.

Pel que sembla, segons ha informat 'Sálvame', li ha dit a la jove: «El meu cos no està per 'conya' ni per festa. Tu ja estàs casada amb Omar. Això ho podem posposar».

«T'ho demano per favor, fes-ho una altra data, perquè jo no aniré al teu casament».

Tot i això, la jove, tal com li ha demanat la seva tieta Isabel, continuarà endavant amb la boda. Ho farà perquè tots els seus convidats ja són a les Canàries i perquè els preparatius estan tancats. També perquè ja ho ha suspès diverses vegades, a conseqüència de la pandèmia.

Ella es casarà avui amb la seva parella i, pel que sembla, té previst fer un homenatge a la seva àvia. Ho ha comunicat a les xarxes compartint una foto amb ella, que l'ha acompanyat d'un text. «Gràcies per deixar-me ser la teva neta, per formar part de la història de la teva vida. Per donar-me moments que mai més oblidaré».

«Ara més que mai amb mi. Després de 35 anys em vesteixo de blanc, sé que estaràs aquí i veient si em queda bé o si estic pentinada. Et sento».

A això ha afegit: «Ens has deixat molt buits, però molt plens de tu. La teva 'grossa' que t'adora, per sempre».

Indiscutiblement, encara que ella viurà un dia molt especial, no serà tal com havia imaginat. I és que no hi serà la seva àvia, però tampoc la seva tieta. És més, li haurà causat un gran mal saber que estaran absents el seu cosí, els fills d'aquest i la seva dona.

Sí, perquè Irene Rosales i les nenes estaven ja en illa. Però al parlar amb Rivera i escoltar la seva decisió han tornat a Sevilla per estar al seu costat en aquest moment difícil.