Els detalls que passaven desapercebuts però diuen molt d'Ana Obregón i el jove Álex

Cada fotografia familiar demostrava el gran amor que es professaven

 

Ana Obregón al costat del jove Álex Lequio i el seu pare, Alessandro
Álex Lequio sempre ha estat una persona molt familiar, i això es pot apreciar a les seves fotos | Instagram

La mort d'Álex Lequio el 13 de maig de 2020, després de dos anys de lluita contra un estrany càncer, ha deixat completament desolats als seus pares. També tot el país ha viscut gairebé de primera mà la pèrdua d'aquest jove als 27 anys, un noi que hem vist créixer arran de la fama televisiva dels seus pares, dues de les figures públiques més destacades del nostre país.

Ana Obregón al costat d'Álex Lequio en una imatge d'arxiu
Ana Obregón s'ha acomiadat del seu fill de la manera més bonica possible | Instagram

Una família unida tot i el divorci dels pares

Alessandro Lecquio, Ana Obregón i Álex formaven una entranyable família, molt unida i afectuosa. Tot i el divorci de la parella, els tres sempre van mantenir una estreta relació, deixant de banda possibles recels o disputes. El jove empresari era una persona molt sociable, i la seva relació era molt estreta tant amb la seva família materna com amb la paterna.

Ana Obregón amb el mòbil a la mà fent una fotografia a Álex
Ana Obregón aprofitava qualsevol ocasió per fotografiar el seu estimat fill | Gtres

Durant la lluita contra el càncer, la família va estar més unida que mai. Vam poder veure nombroses imatges del jove Lequio sempre somrient i afectuós, envoltat dels seus pares i altres familiars propers. No obstant això, hi havia una relació que brillava amb llum pròpia. La d'Ana Obregón amb el seu fill, un vincle ple d'amor i complicitat. L'amor que professava el jove per la seva mare, i viceversa, queda latent en cada fotografia de l'àlbum familiar.

Ana Obregón i Álex Lequio fent gairebé el mateix gest
Álex Lequio i Ana Obregón tenien moltes coses en comú, i no pocs cops feien els mateixos gestos | Gtres

Ulls que es miren amb tendresa, mans que s'acaricien, braços que protegeixen, somriures plens i gestos còmplices són alguns d'aquests detalls que passen desapercebuts però són reflex de la felicitat i l'amor. Un detall que, per exemple, ha passat desapercebut és la gran quantitat d'imatges capturades per paparazzis en què Obregón apareix fotografiant al seu fill. Unes imatges que contrasten notablement amb el sobtat adeu, per al qual ningú estava preparat. Descansa en pau, Álex.


Comentaris

envia el comentari