Laura Matamoros amb un fons de color negre i sense mirar a càmara

Tots els detalls de la vida de Laura Matamoros, la filla de Kiko Matamoros

Parlem de la vida de la filla mitjana de Kiko Matamoros: La seva relació amb Benji Aparicio, el seu fill, el seu vincle amb els seus pares i germans i molt més

Laura Matamoros Flores és una de les filles mitjanes de Kiko Matamoros i, com el seu germà Diego, ha tingut força popularitat en els mitjans durant els últims anys. Sí que és cert, però, que a ella li agrada mantenir-se molt més al marge de la premsa, ja que, de fet, no va ser fins a la seva participació en 2016 a 'Gran Hermano VIP' quan es va fer més famosa, fins llavors vivia bastant en l'anonimat, com ho fan encara els seus germans grans.

Així, Laura ha aconseguit portar una vida força allunyada dels focus i platós, malgrat que la seva vida ja no és tan privada com solia ser-ho, la veritat és que tampoc és una persona molt mediàtica i està lluny del perfil que poden tenir el seu germà Diego i, sobretot, el seu pare Kiko.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Laura Matamoros, molt unida a la seva família

Filla de Kiko Matamoros i Marian Flores, Laura Matamoros Flores és la tercera dels fills que va tenir l'exparella, qui va néixer un 4 de març de 1993 i, per tant, actualment té 28 anys. La jove va ser fruit de la reconciliació de Kiko i Marian, i és que la parella s'havia separat durant un any sencer per problemes en la relació, el 1992, però, la mare de Laura Matamoros i Kiko van reprendre la relació, moment en el qual ella es va quedar embarassada.

No obstant això, no va servir per unir més el matrimoni i els pares de Diego i Laura Matamoros van acabar separant-se definitivament l'any 1998. Abans d'això, com hem dit, havien tingut tres fills, a més de Laura: Lucía, la gran i nascuda el 1985; Diego, que va néixer només un any després, el 1986, i Irene, la petita, que va arribar al món el mateix any que els seus pares es van separar.

Després d'això, cal esmentar que Kiko Matamoros va tenir una llarga relació amb Makoke, amb qui va ser pare de nou l'any 2000 quan va néixer Ana, encara que la resta de germans sembla que no tenen cap mena de relació amb ella. Tot i això, Laura ha estat sempre un vincle d'unió de la seva família, és una persona molt unida als seus i, en els moments en què pitjor estava la relació entre el seu pare i el seu germà Diego, ha estat el pilar que ha intentat sempre intervenir per acabar amb el conflicte. I és que a la jove li importa molt la seva família i no ha dubtat mai a defensar-la quan ha sigut necessari.

La seva relació amb Benji Aparicio, pare del seu fill

La jove ara té preocupacions pròpies pel fet que ara és ella qui ha format la seva pròpia família. Laura Matamoros i Benji Aparicio van iniciar la seva relació fa uns quants anys, concretament l'estiu de 2016, poc després que ella sortís de 'Gran Hermano'. La cosa semblava anar molt bé, fins i tot el 2018 van tenir al seu primer fill en comú, Matías, però, aquell mateix any, alguna cosa va ocórrer i va canviar-ho tot. Així doncs, la parella va decidir separar-se, ja que semblava que l'amor s'havia acabat.

Després d'un temps sola, l'any 2019, Laura va iniciar una nova relació amb Daniel Illescas, però, no va durar més que uns mesos. Transcorregut un temps, Laura Matamoros i Benji van decidir donar-se una segona oportunitat, on tot semblava funcionar de nou, fins que a l'abril d'aquest 2021 saltava la notícia que la parella tornava a separar-se. Malgrat això, el més inesperat arribava poques setmanes després, arran que la jove anunciava que tornava a estar embarassada i, segons s'ha pogut saber, va tractar-se d'una cosa inesperada també per a ella.

Ara mateix, la veritat és que no se sap del tot en quin punt està la seva relació, ja que després d'anunciar que estarien esperant el seu segon fill, se'ls ha tornat a veure junts i certs rumors apunten ja a una tercera reconciliació, però, tanmateix, altres apunten a una separació definitiva. No obstant això, caldrà veure què passa ara que estan esperant un altre nadó, perquè el fet que Laura Matamoros tingui un fill i un altre en camí amb Benji podria fer que la parella s'esforci més que mai per recuperar l'amor.

Les seves altres relacions: Miguel Maristany, Daniel Illescas i Javier Hidalgo?

Malgrat que potser la relació més important que ha tingut fins ara hagi sigut amb Benji, per la vida de Laura Matamoros han passat també altres persones. La primera parella que es va conèixer va ser Miguel Maristany, la qual va succeir abans del seu salt a la fama. En aquell temps la jove portava una vida força tranquil·la i anònima, treballava de recepcionista en una clínica dental i amb prou feines se la veia pels mitjans. No obstant això, poques setmanes després de sortir de 'GH VIP' el seu romanç va acabar i va ser llavors quan va començar la seva relació amb Benji Aparicio.

Què va passar entre Laura Matamoros i Javier Hidalgo?

En el període de temps que va passar separada del pare del seu fill, entre 2018 i 2019, van començar a sorgir rumors que relacionaven Laura Matamoros amb una persona del seu entorn, Javier Hidalgo. Aquest es tractava d'un amic d'ella, de fet era amic de la parella, ja que Laura Matamoros i Benji havien sigut vistos en moltes ocasions d'escapada amb Javier i la seva parella, perquè hi havia molt bona relació entre tots ells, la qual es va mantenir després de la ruptura de la parella.

Laura Matamoros i Benji Aparicio al costat de Javier Hidalgo i Sol González durant una vacances a Eivissa.
Laura Matamoros i Benji Aparicio apareixien de tant en tant d'escapada amb Javier Hidalgo (assegut a la imatge) i la seva parella | GTRES

Aquest fet va coincidir amb què ell va acabar també la seva relació amb qui havia estat la seva parella fins al moment. Així tot, Javier Hidalgo i Laura Matamoros van ser vistos junts en alguna ocasió i la premsa va començar a parlar d'una nova relació de la filla de Kiko Matamoros. Tot i això, ells mateixos, fins i tot el pare de la jove, van desmentir poc més tard que hi hagués alguna cosa més que una amistat entre ells.

Laura Matamoros i Daniel Illescas, un amor curt, però intens

Un altre dels noms que han sonat en la seva vida amorosa ha estat el de Daniel Illescas i amb aquest, tot i que breu, sí que va mantenir una relació. Com hem explicat, va ser poc abans de la seva reconciliació amb Benji, a principis de 2019 saltava la notícia que la germana de Diego Matamoros havia iniciat una nova relació; Laura Matamoros i Daniel Illescas s'havien convertit en una nova parella en el panorama espanyol, però, l'amor no els va durar gaire.

Laura Matamoros i Daniel Illescas a primera fila de
Laura Matamoros i Daniel Illescas van ser parella durant uns mesos | GTRES

Va ser una relació curta —van acabar al final d'aquell mateix any—, però intensa, prova d'això és el casament que van celebrar a Cuba amb amics, encara que sense validesa legal, en la qual es van prometre amor etern, cosa que, finalment, no van complir.

Laura Matamoros a Instagram i Twitter

Tot i no ser considerada una 'influencer' com a tal, Laura Matamoros té una gran legió de fans a les seves xarxes socials, tant a Instagram com a Twitter. Encara que li agrada molt utilitzar el seu Twitter compartint notícies relacionades amb ella, col·laboracions o temes d'interès, la veritat és que la seva plataforma per excel·lència és Instagram, on comparteix més detalls de la seva vida a través de fotografies i vídeos, i on pot acostar-se una mica més a totes les persones que la segueixen, gairebé un milió. Així, la veritat és que a Laura li encanta posar mostrant els seus 'looks', compartir imatges del seu petit Matías, i deixar algun moment especial guardat per sempre a través d'una publicació a Instagram.

La filla de Kiko Matamoros se sent molt còmoda a la xarxa social, tant és així que la 'influencer' s'ha atrevit fins i tot a posar nua, deixant clar que és una dona orgullosa del seu cos i segura de si mateixa, això sí, sense que es vegi més del compte.