Diego Arrabal

Diego Arrabal admet que ha fet les maletes i ja no està amb la seva dona

Diego Arrabal ha abandonat la seva casa per un gran motiu

Diego Arrabal s'ha convertit, una altra vegada, en el centre d'atenció. Aquest paparazzi és conegut per les seves polèmiques baralles als platós de televisió, però aquest no és el cas.

El col·laborador de Viva la vida acaba de dir que se'n va de casa. El fotògraf més famós de Mediaset España ha fet les maletes i ha decidit distanciar-se.

I és que la vida de Diego Arrabal sempre ha tingut escàndols pel mig. Des que va començar el seu camí al món de la premsa del cor, aquest professional ha sabut com guanyar-se el respecte entre els seus companys.

Diego Arrabal
Diego Arrabal fa les maletes i se'n va de casa. | Mediaset

A dia d'avui, aquest home de 51 anys s'ha convertit en un dels paparazzis més respectats del nostre país i n'és una prova el canal de YouTube.

Des de fa uns quants mesos, comparteix amb els seus gairebé 70.000 subscriptors algunes de les sorprenents exclusives més famoses.

Diego Arrabal és molt professional i sempre tria explicar la veritat de les coses. Gràcies a això, el tertulià és considerat un dels referents més grans de la seva professió.

Precisament a Youtube ha dit que marxava de casa. Tot i que no tot és el que sembla.

Diego Arrabal fa les maletes i posa en pausa el canal de YouTube

Diego Arrabal és un gran paparazzi, per això, quan té un compromís, no s'ho pensa dues vegades a l'hora de fer les maletes.

Pel seu canal de YouTube, el fotògraf ha explicat els motius de la sobtada marxa de casa. A la seva dona, aquest tipus de viatges ja no la sorprenen, ja que entén que la seva feina és una de les coses més importants de la seva vida.

Imatge de Diego Arrabal amb un company.
Diego Arrabal és molt respectat pels seus companys de professió. | GTRES

Aquest mateix dimecres, 16 de març, el paparazzi va publicar un vídeo molt diferent de la resta. Dins un cotxe i sense voler dir on estava, Diego Arrabal va explicar a tots els seus seguidors que aquesta setmana el canal patiria una petita alteració.

«Com sabeu, aquesta setmana el canal s'ha vist alterat perquè estic fora de viatge treballant», va començar explicant el col·laborador de televisió.

Arrabal ha confirmat que està «bastant lluny d'Espanya» per motius laborals. Tot i que semblava molt cansat segurament per la diferència horària, el tertulià va voler donar alguna pista sobre el seu nou treball fotogràfic. «Estem parlant d'un reportatge de molta molta actualitat», deia.

Sense donar més pistes, el paparazzi va valorar tot l'esforç i el sacrifici que, tant ell com la resta de l'equip, van haver de fer per aconseguir el treball perfecte.

Diego Arrabal a Viva la Vida
Diego Arrabal prepara una sorprenent exclusiva. | CatalunyaDiari

«He estat 14 hores fent guàrdia. Són moltíssimes hores de guàrdia i de feina dura, però bé... És part de la meva feina, del que m'agrada i de la meva vida».

Per deixar intriga els seus subscriptors, el tertulià ha dit que no queda molt perquè puguin veure la feina que estan fent. «Ja em direu que us sembla. No sé si us agradarà, però jo crec que sí».

Abans d'acomiadar-se, Diego Arrabal ha volgut recordar que, durant aquesta setmana, el seu canal de YouTube estarà en «pausa». «Aquesta setmana es veurà alterada tota la programació del canal»; tot i que ha promès que, a partir de dilluns que ve, tornarà amb «aquests directes a la tarda en què ens ho passem tan bé».