YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Diego Arrabal, enxampat: ha dit un fotimer de mentides per tenir 'exclusives'

S'han descobert els secrets més ocults del paparazzi

Diego Arrabal i el periodista de Sálvame Quique Calleja
Diego Arrabal enxampat per les seves mentides  | GTRES

Sense cap dubte, una de les cares més populars de Telecinco és la del paparazzi malagueny, Diego Arrabal, qui col·labora a 'Viva la vida' i, en les últimes setmanes, ha donat informacions controvertides. Així, ha revelat la suposada infidelitat d'Ana María Aldón a Ortega Cano, i també que Paloma Cuevas ha tornat a trobar l'amor.

Aquestes són només dues de la llarga llista d'exclusives que ha donat a conèixer al llarg de la seva vida professional. I ara s'han revelat els enganys que ha dut a terme per poder aconseguir-les.

Les disfresses i perruques, elements imprescindibles del seu treball

L'aspecte de Diego Arrabal, calb, amb ulleres i sense barba, és realment reconeixible. Per aquest motiu, sembla que el fotògraf ha hagut d'acudir en més d'una ocasió a fer ús de disfresses, però també de perruques.

Així, el medi 'Cotilleo.es' ha publicat unes declaracions d'aquest en què reconeix que «surto a la tele i porto els cabells rapats pel que és fàcil reconèixer-me. Si sé que tinc un viatge en dues setmanes, em deixo créixer la barba perquè la postissa és incòmoda, que es posa amb cola i normalment anem a llocs de calor i es desenganxa. Però quan no hi ha temps a què creixi l'he de fer servir».

Precisament d'aquesta manera és com ha aconseguit, per exemple, obtenir en exclusiva en diverses ocasions fotografies de Belén Esteban durant les seves vacances. Una circumstància que ha comportat que la 'Princesa del Poble' no tingui bona relació amb el paparazzi.

Tot i això, no ha utilitzat aquesta estratègia només amb la col·laboradora de 'Sálvame', sinó també amb altres 'celebrities'. I això li ha permès obtenir imatges amb les quals s'ha embutxacat una gran quantitat econòmica. En concret, les que més van reportar-li van ser unes instantànies que va prendre de la ja desapareguda Lady Di en què apareixia en 'topless'. Aquestes mai van arribar a publicar-se per la revista que les va comprar, '¡Hola!', però, per aquestes imatges, el mitjà va pagar el que seria avui un milió d'euros.

Polèmic 'engany' a Eugenia Martínez de Irujo

El seu caràcter altiu i la seva prepotència moltes vegades han fet de Diego Arrabal un personatge mediàtic que no desperta moltes simpaties. I aquestes tampoc les genera entre molts famosos per la seva manera d'haver aconseguit instantànies o declaracions d'ells.

Precisament entre aquests es troba Eugenia Martínez de Irujo, que va viure en el passat un moment realment complicat amb el paparazzi perquè, sembla que, segons aquesta, ell va utilitzar una mentida per obtenir unes paraules seves en un moment en què despertava molt interès.

El que va succeir, tal com recull 'Cotilleo.es', és que la filla de la duquessa d'Alba estava patint molt després d'haver-se separat de Francisco Rivera. I no només per això, sinó perquè ell havia iniciat una relació amb Carla Goyanes, filla de Cari Lapique, que era coneguda per tots dos.

Segons el que va declarar Eugenia en el seu moment, Diego va trucar-li per telèfon fent-li creure que era Javier Osborne, sotsdirector de la revista '¡Hola!'. Aquesta mentida va dur al fet que Eugenia, que tenia molt bona relació amb aquesta figura, no dubtés a obrir-se amb ell. Així, es va sincerar i li va exposar com es trobava en aquell moment i tot el que estava patint.

De fet, aquesta va arribar a explicar a 'El confidencial' el que havia passat amb el paparazzi, i ho va fer d'aquesta manera: «Vaig donar per fet que era el sotsdirector d'¡Hola!' i, encara que a ell el conec menys, les meves relacions amb els propietaris sempre han estat excepcionals (...). No estava bé i m'agafava en un moment anímicament regular. Em va explicae coses i em vaig posar a plorar. A partir d'aquí, em vaig confiar i ja veus... me la van tornar a fer. I a sobre quedo per mentidera».

Amb aquesta darrera frase, Eugenia va fer referència al fet que no es va poder demostrar que el paparazzi l'havia enganyat. No obstant això, el que sí que se sap és que ell recorre a les seves argúcies i trucs per obtenir exclusives. Aquest és el seu treball i, encara que de vegades li ha fet guanyar problemes, és clar que sap molt bé com fer-ho.


Comentaris

envia el comentari