YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les paraules de Kiko desmentint una informació que tranquil·litzen Isabel Pantoja

El DJ ha emès un comunicat assegurant que les informacions són falses

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Kiko Rivera no ha emprès, ara per ara, accions judicials contra Isabel Pantoja | Gtres

Fa menys de 24 hores que Kiko Matamoros anunciava en directe a 'Sálvame' una bomba relacionada amb Kiko Rivera. El col·laborador afirmava que el DJ havia emprès accions judicials contra Isabel Pantoja per l'herència de Paquirri. Kiko Rivera ja va afirmar a 'Cantora, la herencia envenenada' que no volia asseure's a un jutjat amb la seva mare, però tampoc va descartar mai aquesta possibilitat.

 

Segons va informar Kiko Matamoros, es tractaria d'un procés civil, ja que entre familiars de primer grau no poden obrir-se processos penals. Tot i això, la notícia va impactar tant els col·laboradors com els espectadors de 'Sálvame'.

Kiko Rivera desmenteix la informació de Matamoros

Ara, Kiko Rivera ha utilitzat les seves xarxes per afirmar que la notícia que va compartir Matamoros al programa és completament falsa. Els seus advocats han emès un comunicat que ha compartit el DJ a través d'Instagram. El text aclareix «amb motiu de les recents publicacions que s'estan realitzant tant en premsa digital, com escrita, xarxes socials i alguns programes de televisió i ràdio (...) aquest despatx professional pot asseverar que no s'han emprès accions judicials algunes enfront de donya Maria Isabel Pantoja Martín, el dia d'avui».

 

El comunicat afirma també que «el senyor Francisco José Rivera Pantoja no ha emprès acció judicial (ni extrajudicial) alguna el dia d'avui enfront de donya María Isabel Pantoja Martín, ni davant de cap altra persona física o jurídica que pogués resultar responsable de les operacions realitzades relacionades amb l'herència del seu difunt pare».

 

Amb tot, destaca la frase amb la qual acompanya les seves paraules, on afirma que no s'han emprès accions judicials contra Isabel Pantoja «el dia d'avui», fet que no descartaria, un cop més, que aquest fos el final per a aquest cas. 

La reunió d'Isa Pantoja amb la seva mare

Per la seva banda, la germana del DJ,Isa Pantoja,ha intentat posar-se al dia de tot després de sortir de 'La Casa Fuerte'. El seu principal objectiu després de veure el seu fill era saber com es trobava la seva mare, ja que poc se sap de la 'tonadillera' després que esclatés tot l'escàndol.

Veient que la seva mare no li agafava el telèfon després de sortir del 'reality', la jove es va presentar a Cantora de nit per colar-se a la seva pròpia casa i poder així veure en persona a la seva mare. No obstant això, la trobada no va ser com ella esperava, i reconeix que va sortir plorant després de veure l'estat en què es troba la seva mare. Chabelita assegura que no veu cap solució a la situació i que li va provocar molt de patiment veure la seva mare en aquest estat: «Ella està ara mateix molt malament».


Comentaris

envia el comentari