L'aparició de Sofía Suescun que ha deixat sense paraules mig plató de Telecinco

La col·laboradora de 'Ya es mediodía' no ha dubtat a presumir de silueta

La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta
Sofía Suescun ha deixat bocabadats als seus companys   | Telecinco

Aquest 2020, Sofia Suescun s'ha convertit en nova col·laboradora del programa 'Ya es mediodiía' de Telecinco. Així, ha deixat enrere la seva trajectòria com a assessora de l'amor a 'MYHYV' i ha apostat per comentar l'actualitat de la premsa rosa en el programa de Sonsoles Ónega.

Fins al moment, l'audiència sembla que està encantada amb la presència d'aquesta en l'espai i sembla que també els seus companys. En concret, sembla que hi ha alguns col·laboradors que estan obnubilats per la jove i, més exactament, per l'últim modelet que ha lluït al plató.

El 'look' de Sofía Suescun

A la xicota de Kiko Jiménez sempre li agrada sentir-se el centre d'atenció i presumir de silueta, mostra d'això és que les seves xarxes socials estan plenes de fotografies provocatives, seminua, on deixa palès que la seva figura és envejable.

I, precisament aquesta manera de ser, és la que, a més, l'ha portat a presentar-se al programa 'Ya es mediodía' amb un 'look' que no ha passat desapercebut. De fet, ha lluït una peça molt curta, de color negre i amb lluentons. Aquest disposava a més de màniga al colze i un pronunciat escot en forma de pic.

Tan bé li esqueia aquesta peça i tan radiant estava que la presentadora (Sonsoles Ónega) li ha tirat floretes. Així, l'ha descrit com «un espectacle de dona». Això sense passar per alt que li ha demanat que s'aixequés de la cadira per mostrar a tothom com de radiant que anava.

I ho ha fet, s'ha posat dempeus dient que li feia vergonya fer-ho. No obstant això, veient el seu comportament en xarxes socials i la seva manera d'actuar era clar que mentia, li encanta presumir de si mateixa. Per això, s'ha atrevit fins i tot a desfilar com si es tractés d'una model.

Sofía Suescun ha 'obnubilat' als seus companys de programa

La jove participa en la taula de la premsa rosa. No obstant això, Ónega ha reconegut que amb el 'look' que portava  també havia deixat perplexos els col·laboradors de la secció de política. Tant és així que ha arribat a manifestar que Javier Gallego i els altres membres de la part més 'seriosa' de l'espai s'han quedat bocabadats. Sí, que fins i tot s'han posat nerviosos amb la presència de Sofía Suescun.

Així, sembla que tots s'han quedat meravellats amb la peça que lluïa la jove i amb el tipus que té. Un tipus que, com ha reconegut l'esmentada presentadora, ho ha d'agrair fonamentalment a la genètica. No obstant això, també ha exposat que és gràcies al fet que la col·laboradora cuida molt la seva alimentació i, a més, fa exercici de forma freqüent.

El públic també ha quedat 'perplex'

No només els integrants de l'equip de 'Ya es mediodía' han ressaltat l'abillament de Sofía, que recentment donava a conèixer un seriós problema de salut, sinó que també els espectadors del programa de Telecinco han volgut destacar com estava de maca.

Concretament, el compte de Twitter de l'esmentat espai s'ha omplert de comentaris fent-li floretes a la jove, bona mostra d'això són missatges com ara aquests:

  • «És una dona molt bella».
  • «És espectacular. A mi com a col·laboradora no m'agrada, però no deixo de reconèixer que la noia és molt atractiva».
  • «Sofía és maquíssima amb qualsevol cosa que es posa».
  • «Preciosa. Una monada ella i una monada la granota de lluentons que ha portat».
  • «És una autèntica bellesa tant per dins com evidentment per fora».

No obstant això, tampoc podem passar per alt que altres espectadors no han estat d'acord amb aquestes opinions. Així, han considerat que Sofía Suescun no estava elegant i que, si havia aconseguit cridar l'atenció, va ser perquè pràcticament portava «les seves natges a l'aire».


Comentaris

envia el comentari