YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La portada d'avui mateix que posa Jorge Javier Vázquez en el punt de mira

El presentador ha protagonitzat recentment diversos conflictes amb alguns dels seus companys de programa

Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020
Jorge Javier Vázquez està en el punt de mira | GTRES

Al presentador Jorge Javier Vázquez no paren de ploure-li els enfrontaments amb els seus companys de programa a 'Sálvame'. Si la setmana passada Jorge Javier va tenir una picabaralla amb Paz Padilla en la qual aquesta el va acusar de tenir l'ego massa pujat, fet que va desencadenar una picabaralla entre tots dos, aquest cop li ha tocat a Antonio David Flores ser la diana del presentador, que s'ha despatxat a gust amb ell públicament.

 

No obstant això, Antonio David no s'ha acoquinat, i avui és portada de la revista 'Diez Minutos', que s'ha fet ressò dels retrets que Antonio David Flores li dedica al presentador a qui titlla d'egocèntric i caure malament a més gent de la que creu.

La guerra oberta que s'està dirimint entre tots dos

La relació entre tots dos es podria dir que està trencada, i tot va començar a torçar-se a causa de la traïció d'Antonio David al col·laborador José Antonio Canales, quan l'exguàrdia civil va revelar que Canales hauria estat infidel a la seva parella amb una tal Cynthia Martínez, cosa que ell nega per complet, i afirma que només van sopar una vegada. A més, 'Sálvame' va acusar l'ex de Rocío Carrasco de voler treure rendiment econòmic de la situació, guanyant diners com a representant de Cynthia.

 

Tota aquesta tensió va culminar amb l'entrevista que li va fer Jorge Javier a Antonio David al 'Sábado Deluxe', i en la qual li va dedicar algunes frases demolidores com: «Estàs a la vora del precipici» o «amb aquesta llum tens més pinta de traïdor que mai», entre altres dards enverinats. Per la seva banda, el col·laborador no va quedar-se enrere, perquè li va contestar tranquil·lament: «A tu et passa el mateix perquè compartim la mateixa llum. Fins i tot tu vas tirant més a dimoni pels reflexos dels cabells».

 

Això va ser només l'inici de la fi, ja que a partir de llavors els retrets han anat pujant de to i tots dos s'han dedicat a despatxar-se a gust l'un contra l'altre en diversos mitjans.

Jorge Javier carrega sense pietat contra Antonio David

En el seu blog de la revista 'Lecturas', el presentador aprofitava per deixar anar tot el que pensa sobre Antonio David: «Ell pensa que no em cau bé, però no és veritat. De fet, ell pensa que hi ha molta gent que no s'ho empassa, la qual cosa ha de ser cert. Però pertany a aquest grup de persones que veu enemics on no n'hi ha».

 

Però no es quedava aquí la cosa, ja que a continuació afirmava amb duresa:«Antonio David és una persona poc responsable amb la seva existència, creu que les coses dolentes que li han passat a la vida són per culpa de la mala fortuna o que Júpiter està sobrevolant Saturn. Mai reconeixerà que és responsable d'algunes de les seves hòsties més vitals i més sonades», prosseguia.

 

I per rematar: «És molt permissiu amb els errors propis i duríssim amb els aliens. Veu a algú enxampat en falta i en comptes d'apiadar-se, apunta la falta comesa per refregar-li quan li ve bé». A més, l'acusava de ser un entabanador.

Antonio David Flores respon

Però Antonio David no es va quedar enrere en els seus retrets i va voler respondre a la feridora columna del presentador:«Ell diu que hi ha molta gent que no m'empassa. Si ens comparem i ens posem els dos en una balança, podria ser que hi hagi molta més gent que no l'empassa a ell que a mi».

 

L'ex de Rocío Carrasco lamentava que el presentador l'hagués jutjat gairebé sense conèixer-lo:«Veig completament injust aquest article cap a mi i igual s'hauria d'haver preocupat en conèixer-me una miqueta més, que no ho ha fet». També va voler referir-se al presentador com una persona que es creu massa invencible:«Potser ell té la síndrome d'estar massa dalt i pensar que no caurem mai. Jo he caigut... ».

 

Comentaris

envia el comentari