Muntatge fotogràfic de Diego Arrabal i Fidel Albiac

Diego Arrabal aixafa la festa de Fidel Albiac: revela el que ningú sabia

El col·laborador de Telecinco revela els secrets més ben guardats de la docusèrie 'En el nombre de Rocío'

Diego Arrabal, col·laborador de 'Viva la Vida', ha donat algunes claus sobre la nova sèrie documental protagonitzada per Rocío Carrasco. El fet que el periodista revelés aquests detalls no ha agradat ni a la la filla de «la més gran» ni al seu marit, Fidel Albiac.

'En el nombre de Rocío' tindrà un primer avenç demà dijous, 9 de desembre, en ple «prime time». Serà a les 22:00 a Telecinco i segons el col·laborador, «la protagonista d'aquesta nova docusèrie serà Rocío Jurado».

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco estrenarà la setmana que ve el primer capítol d'«En el nombre de Rocío».  | GTRES

 Carlota Corredera, presentadora de 'Sálvame', revelava fa uns dies que «després del pont», els espectadors sabrien els primers detalls sobre aquest nou documental del clan dels Mohedano. També David Valldeperas afirmava que tots estiguéssim «atents» els pròxims dies.

Aquest dijous s'estrena el tràiler d'«En el nombre de Rocío»

El que ningú no s'esperava era que Diego Arrabal donés una àmplia informació sobre això al seu canal de Youtube. En primer lloc, el periodista ha llançat una gran exclusiva. Segons el col·laborador de Mediaset, dimarts 14 de desembre seria la data triada per la cadena perquè el primer episodi de la docusèrie vegi la llum.

Diego Arrabal
Diego Arrabal coneix tots els detalls de l'estrena d'«En el nombre de Rocío». | Mediaset

 El tertulià de 'Viva la vida' dona per fet que el programa està en procés d'edició d'aquest primer capítol amb material gravat la primavera passada. Un episodi que tindria com a protagonista la seva mare, Rocío Jurado, segons Arrabal.

🟣DIRECTO🟣🔴EXCLUSIVA🔴 En el nombre de Rocío. FECHA DE ESTRENO

«Estant allà van aprofitar i van rodar una mica més per fer el primer episodi, però no en tenen més. I encara no saben quan seguiran gravant», assegurava Diego Arrabal. A més, un altre dels dubtes és saber el lloc on la productora llançarà l'estrena de la segona part de 'Rocío, Contar la Verdad per Seguir Viva'.

«Fa cinc dies que busquen un cinema o un teatre al centre de Madrid»

Segons Arrabal, la productora «fa cinc dies que busca un cine o un teatre al centre de Madrid». Per això, la idea seria celebrar un esdeveniment similar a una estrena de cinema al cor de la capital d'Espanya. Així s'expressava el tertulià del programa d'Emma García sobre les incògnites que, avui dia, sorgeixen entre els seguidors d'aquesta docusèrie.

Imatge de Rocío Carrasco amb mascareta blava i jaqueta fúcsia caminant pel carrer
Rocío Carrasco tornarà a posar-se al focus mediàtic durant els pròxims mesos. | GTRES

«Encara no els tenen gravats ni produïts. No se sap quan començaran a gravar, només tenen el que es va gravar fa mesos a Chipiona per tancar la primera docusèrie. Aquí van aprofitar i van gravar una mica més, i és el que presentaran al públic en un teatre o cine de Madrid el dia 14», ha dit Diego a Youtube.

Ortega Cano reacciona a l'estrena del documental sobre la família

A col·lació d'aquestes primeres exclusives sobre 'En el nombre de Rocío', José Ortega Cano no s'ha mullat sobre aquest tema. Així les coses, la resposta del destre davant de les preguntes dels reporters sobre la imminent estrena de la docusèrie ha estat el silenci.

Sens dubte, la història per al padrastre de Carrasco no pinta gens bé. Tot apunta que la mare de David Flores deixarà per terra la imatge de diversos membres de la seva família, entre ells la del torero.