Primer pla de Belén Esteban

El dineral que li han ofert a Belén Esteban per parlar de l'embaràs de Campanario

La madrilenya ha rebut ofertes temptadores per fer declaracions al respecte

La notícia de l'embaràs de María José Campanario ha afectat també Belén Esteban.  Tots els mitjans han estat pendents de la seva reacció, encara que ella s'ha mostrat força cauta, segons ella mateixa, pel bé de la seva filla Andrea.

Esteban explica sovint que quan la seva filla va assolir la majoria d'edat li va demanar que no parlés de la seva família, per molt que ella tingui dificultats per resistir-se. Ara, Esteban ha insistit de nou que els seus conflictes amb Jesulín i Campanario no tenen res a veure amb els seus fills.

Muntatge fotogràfic dels rostres d'Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro ha hagut de tornar a veure la seva mare revelar dades importants i privades | La Noticia Digital

Així, Esteban ha admès que «hem pogut tenir històries des de fa molts anys amb la família i coses amb què no estic d'acord, però ara els dono la meva enhorabona». De fet, la col·labora de 'Sálvame' ha desitjat a Campanario que passi «un embaràs feliç i tranquil». Però, no obstant tot això, a Belén li molestat l'exposició pública d'Andreíta arran de l'entrevista del seu exmarit a 'Hola'.
 
 
Esteban ha recordat que hi ha aspectes que li «fan mal», però que no mencionarà. No vol «que la metxa se m'encengui per no sortir escaldada, perquè no val la pena. Cadascú sap com s'ho fa», apuntava. Però, Belèn ha demanat que es retirin les fotografies de la seva filla, a qui el jutge va donar l'anonimat, i ha recordat que ja va enviar un comunicat a la premsa. «No sé de quina manera ho faran, però espero que ho treguin, el comunicat va ser molt clar i hi haurà conseqüències», ha advertit.

Les ofertes que ha rebut Belén Esteban per parlar de l'embaràs de Campanar

D'altra banda, amb 43 anys, María José Campanario afronta l'embaràs amb il·lusió i amb la intenció de cuidar el seu nen, per la qual cosa ha decidit cuidar-se més i emprendre hàbits més saludables com deixar de fumar. De fet, Campanario explicava a 'Hola' que deixarà la feina temporalment «perquè tinc coses més importants en què pensar».

Fotografia familiar de Jesulín de Ubrique amb María José Campanario i els seus fills Júlia i Jesús.
Fotografia familiar de Jesulín de Ubrique amb María José Campanario i els seus fills, Julia i Jesús. | GTRES

Encara que Belén ha decidit no dir paraula sobre la bona nova de Jesulín, ha rebut ofertes molt temptadores per part d'alguns mitjans. Ella mateixa ho ha explicat, i ha advertit que «no és el meu tema». «Què hi faig jo?», ha argumentat retòricament, encara que no ha tingut problema a explicar la manera com es va assabentar de la bomba.

Va ser gràcies al seu gran amic David Valldeperas, que ja estava al corrent de la notícia el dilluns i va voler corroborar la informació. Segons Valldeperas, la informació «va arribar a orelles de la redacció i vam voler confirmar-ho, però Belén no sabia res del tema». Per tant, la seva filla Andrea tampoc no era conscient que tindrà un nou germà.

Tot i això, Kiko Matamoros va deixar entreveure que la trucada de Jesulín d'Ubrique a la seva filla Andrea sí que s'hauria produït, però després de publicar-se la notícia. Al programa vespertí, era palpable la sensació que «ho van amagar a tothom, ho van mantenir silenciat», cosa que tampoc els ha estranyat.

 
Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario
Jesulín i Campanario amplien la família | GTRES

Ara, Jesulín de Ubrique haurà de repartir el seu patrimoni entre quatre en comptes de tres. El torero està obligat per llei a mantenir també un percentatge de dos terços per a Andrea Janeiro, la seva primogènita. Tot i això, la noia no estaria interessada en res d'això, segons confirmava la seva pròpia mare.

D'altra banda, als seus plans, Esteban no contempla tenir un altre fill. Fa uns mesos, va admetre que li feia «mandra» la maternitat i que estava centrada en la feina, en l'empresa i en 'Sabores de Esteban'. De fet, Esteban assegura que és feliç i està satisfeta, i que «si ha de venir, ja vindrà, però no per obligació».