Muntatge de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

Alguna cosa ha canviat: Jesulín parla per primer cop de la seva filla amb Belén

Jesulín de Ubrique ha trencat el seu silenci sobre Andrea Janeiro

La revista 'Hola' va deixar una caure una bomba al món del cor aquest dimarts, 7 de desembre. Jesulín de Ubrique i María José Campanario tornaran a ser pares. Després de l'anunci de la revista, el mateix dimarts, el torero d'Ubrique, de 47 anys, va parlar amb el programa 'Ya son las ocho' de Sonsoles Ónega i va destacar que la nova omple de felicitat tota la família. L'ex del torero, Belén Esteban, també n'ha parlat.

Jesulín parla de la seva filla Andrea després de la notícia que tornarà a ser pare

Jesulín d'Ubrique ha afirmat que està «molt content» amb l'arribada del nadó. No en vol conèixer el sexe fins que no neixi, i argumenta que sent pare dues nenes, li agradaria «tenir dos nens, però el que sigui, que vingui bé és el més important».

 
Foto familiar de María José Campanario, Jesulín de Ubrique i els seus fills.
Andrea Janeiro tindrà un nou germà els propers mesos | GTRES

El gadità té dos fills amb María José Campanario, Julia i Jesús, i una tercera fruit de la seva relació amb Belén Esteban, Andrea. El matrimoni ha explicat que els dos fills estan encantats amb la notícia de l'embaràs. No han de Julia Janeiro, ni n'han comentat si li ho van dir ells mateixos o se n'ha assabentat altres persones. Tot i això, Campanario assegura que «Julia no parava de plorar i Jesús estava molt content, també».

Belén Esteban revela qui li va avançar la futura paternitat de Jesulín

Belén Esteban no s'ha esplaiat gaire sobre aquest assumpte, i només ha desitjat felicitat a la parella i la família. A 'Sálvame', ha admès l'alegria del fet que siguin pares, els ha donat l'enhorabona i ha desitjat a María José Campanario que «passi un bon embaràs». A més, Belén va desvetllar gràcies a qui es va assabentar de l'embaràs unes hores abans que sortís la notícia publicada a 'Hola'. Li va trucar el dilluns David Valldeperas i li ho va avançar. 

 

Belén Esteban somrient amb una jaqueta vermella.
Belén Esteban va conèixer la notícia de la nova paternitat de Jesulín gràcies a David Valldeperas | GTRES

Conscient de l'interès que genera la reacció de la seva filla, Belén ha estat molt clara, i ha admès que, si bé «tothom està esperant que parli d'Andrea, no ho faré, no hi entraré». En aquest sentit, reconeixia que l'ha sorprès la notícia, tant «com a ells i a tothom», però «és un motiu d'alegria».
 

Belén Esteban, abordada per la premsa del cor a casa seva de Paracuellos

Unes hores abans, la col·laboradora de Telecinco ha estat abordada per la premsa a casa seva a Paracuellos del Jarama quan tornava de comprar. Davant els micròfons, ha insistit que no té res més a dir i que dóna a Jesulín de Ubrique i María Jose Campanario l'enhorabona, ja que «un nadó sempre és una alegria».

Imatge de Belén Esteban somrient en el programa La Resistencia
Belén Esteban no va voler entrar en polèmiques després de conèixer que Jesulín tornarà a ser pare | Movistar+

Després d'aquesta primera declaració, la col·laboradora no ha volgut donar més detalls sobre com se n'ha assabentat la seva filla de la nova paternitat del seu pare. «Em sorprèn la premsa a la porta de casa meva, hauríeu d'estar a Ambiciones. Un fill és una alegria, però no diré res, i jo estic molt bé», ha conclòs Belén ambcontundència.