Diego Arrabal a 'Viva la vida'.

Diego Arrabal i la perillosa obsessió que preocupa Virginia, la seva misteriosa dona

Diego Arrabal va abandonar 'Sálvame' per protegir Virginia, la mare del seu fill

Diego Arrabal ha treballat de valent per convertir-se en un professional de primera categoria i la veritat és que ha complert el seu objectiu.

És el millor paparazzi del moment i compta amb informació important sobre els famosos més rellevants de la crònica social. Fa molt de temps que és davant i darrere de les càmeres, així que coneix a la perfecció el funcionament del món de l'espectacle.

Diego Arrabal ha imposat les seves normes i no està disposat a creuar certs límits, per això és tan estricte.

Actualment col·labora al programa Viva la Vida, però fa uns anys era l'estrella de Sálvame, l'espai més potent de Telecinco. El fotògraf va decidir abandonar el format perquè una de les seves companyes va posar en perill una cosa fonamental: la seva privadesa.

Diego Arrabal
Diego Arrabal vol que la seva vida privada no es converteixi en notícia. | Mediaset
 

Diego és molt gelós de la seva intimitat i no consenteix que cap tertulià posi sobre la taula temes que considera controvertits. Belén Esteban va parlar de Virginia, la dona i mare del fill de Arrabal, a Sálvame, i aquest va prendre una decisió important: abandonar el programa. Va pensar que el més encertat era retirar-se de la primera línia mediàtica perquè no volia que la seva dona prengués mal.

Diego és força responsable i prudent, però la seva obsessió per la privadesa li ha jugat una mala passada en més d'una ocasió. La seva dona Virginia s'ha convertit en una persona misteriosa i això no el beneficia perquè només fa augmentar l'interès.

Tothom vol saber més coses sobre la persona que comparteix la seva vida amb el paparazzi més valuós del moment.

Arrabal sempre ha estat molt honest i té una connexió considerable amb els seus seguidors, així que els va comunicar el que sentia. Va utilitzar les seves xarxes socials per deixar clar que no tornaria a trepitjar el plató de Sálvame, decisió que li ha fet perdre diners. No obstant això, per a ell és molt més important el benestar de la família, especialment el del seu fill de 7 anys.

Diego Arrabal va rebre una advertència: «No parlis»

Diego es caracteritza per ser un polemista lliure, té una opinió clara sobre els temes del moment i no tem expressar el que sent.

Porta treballant molt de temps al món del cor i s'ha adonat que el marit de Belén Esteban és una persona potent. Estem parlant de Miguel Marcos, que ha posat davant dels mitjans més d'una vegada.

Diego Arrabal
Diego Arrabal s'ha enfrontat als famosos més polèmics. | Telecinco
 

El col·laborador ha intentat transmetre informació de Miguel Marcos, però Belén l'ha frenat en sec i una vegada va ser força contundent. «Jo no em fico amb la teva dona Virginia perquè no ven la seva vida, Miguel tampoc, així que no en parlis així», li va dir Esteban.

En aquell moment Arrabal va prendre una decisió: abandonar Sálvame i no tornar mai més al programa, ni com a convidat.

«He comunicat a la direcció i producció dels programes Sálvame Diario i Sálvame Deluxe la meva decisió de no col·laborar en cap dels programes. A la vida no val tot i em veig obligat a prendre aquesta decisió. Estan sent vulnerats tant el meu honor com la meva intimitat personal i familiar aquests últims dies a Sálvame», va escriure el fotògraf.

Diego Arrabal exigeix respecte i protecció

Diego està obsessionat a mantenir la família al marge dels mitjans i aquesta fixació li ha portat més d'un problema. Els espectadors volen saber qui s'amaga darrere de Virginia, la misteriosa dona que li ha robat el cor.

Tot i això, el col·laborador es nega a obrir les portes de la seva vida i exigeix que els seus directors respectin la seva decisió.

El paparazzi no només ha tingut problemes amb Belén Esteban a Sálvame, també hi va haver un altre escàndol que el va apartar del programa. El van relacionar amb la periodista Gema López, cosa que tots dos protagonistes van negar rotundament.

Aquest rumor encara continua circulant pels passadissos de Telecinco, però ningú no s'atreveix a parlar-ne.