Diego Arrabal a 'Viva la vida'.

Diego Arrabal presenta les proves de la reconciliació i confirma que han tornat

Diego Arrabal ha rebut unes imatges que tirarien per terra tot el que s'ha dit fins ara sobre aquesta parella mediàtica

Diego Arrabal té les proves que podrien desmentir tots els rumors de ruptura que s'han generat últimament al voltant de Rocío Flores i Manuel Bedmar. Una de les parelles més conegudes de la premsa del cor.

A través del seu canal de YouTube, el paparazzi manté una relació molt bona amb els seus seguidors. Tant és així, que moltes vegades són ells mateixos qui proporcionen material al col·laborador de 'Viva la vida' per als seus vídeos.

Diego Arrabal
Diego Arrabal té unes proves en poder seu | Mediaset 

Això mateix va passar aquest dilluns, 28 de febrer. El tertulià de Mediaset va voler dedicar l'últim vídeo del seu canal a comentar la ruptura entre Rocío Flores i Manuel Bedmar.

Fa uns dies, la revista 'Semana' va confirmar que la influencer havia pres la decisió trencar el seu festeig amb el malagueny després de sis anys de relació.

Aquesta capçalera va tenir l'oportunitat de parlar amb persones properes a la parella. Van assegurar que l'amor entre ells havia acabat a causa d'un desgast de la relació i van descartar que hi hagués hagut terceres persones implicades.

Però ara sembla que a Diego Arrabal li han arribat unes proves que demostrarien que la neta de Rocío Jurado i el seu xicot segueixen junts.

Diego Arrabal ensenya les proves

Diego Arrabal ho té tot controlat. Gràcies a la participació dels seus seguidors, el col·laborador ha aconseguit proves gràfiques que confirmen que, avui dia, Rocío Flores i Manuel Bedmar continuen junts.

A través del seu canal de YouTube, el periodista ha ensenyat el material que posseeix. «Rocío i Manuel enxampats aquesta tarda durant un passeig tranquil per Màlaga després dels rumors de ruptura. Callant boques», li va escriure un dels seus seguidors.

En aquestes imatges es pot veure com la filla d'Antonio David Flores i Manuel sortien en un cotxe d'un edifici de la ciutat de Màlaga. Encara que en aquest fragment del vídeo no es poden veure amb claredat, els comentaris dels periodistes que es trobaven allà van revelar la seva identitat.

Però, sens dubte, la prova més clara estava a punt d'arribar. Tot seguit, Diego Arrabal va mostrar un altre vídeo molt més revelador que l'anterior.

Sense amagar-se de les càmeres, la parella ha estat captada tot passejant pel port d'aquesta ciutat. Rocío mostrava un somriure que l'únic que ha fet és donar més credibilitat a la informació de Diego Arrabal.

Imatge de Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar
Diego Arrabal tens les proves de la reconciliació de Rocío i Manuel. | Instagram 

«No volíeu parella? Doncs aquí la teniu», ha dit molt emocionat el col·laborador de Telecinco. «Val més una imatge que mil paraules. Això vol dir que no hi ha ruptura», ha assegurat.

El paparazzi no descarta que hi hagi hagut «una discussió o baralla entre ells», però té clar que ja han arreglat totes les diferències.

Diego Arrabal desmenteix la informació de 'Semana'

Amb aquestes proves, Diego Arrabal ha dinamitat l'exclusiva que va oferir la revista 'Semana' fa uns dies on es confirmava la ruptura entre Rocío Flores i Manuel Bedmar.

Eren (o són) una de les parelles més sòlides de l'actualitat social. Així i tot, la capçalera va assegurar que la tertuliana s'hauria desenamorat de qui ha estat el gran amor de la seva vida.

Al principi, es va afirmar que no hi va haver terceres persones implicades en la decisió. Dies després va sortir a la llum una informació que donaria la volta al testimoni.

Rocío Flores i Manuel Bedmar passejant per Málaga.
Rocío Flores i Manuel Bedmar podrien continuar junts, segons Diego Arrabal. | Europa Press 

Sandra Bruman, examiga de Rosa Benito, va revelar un fet clau en la ruptura durant la seva última visita a 'Sálvame'. Suposadament, la germana de David Flores havia posat fi a la seva relació amb Manuel després d'assabentar-se d'una possible deslleialtat per part d'ell.

De totes maneres, Diego Arrabal ha aconseguit tirar per terra tots els testimonis amb només un vídeo. Tot i que ni la tertuliana ni el malagueny encara no s'han pronunciat, sembla que han aconseguit superar la seva darrera crisi.