Imatge de Diego Arrabal.

Diego Arrabal presumeix de les proves que deixen sense argument a Rocío Carrasco

Rocío Carrasco veu com les fotos inèdites de Diego Arrabal surten a la llum

Diego Arrabal sembla que no té temps per prendre's unes vacances. El paparazzi continua treballant al seu canal de YouTube, on revela alguns dels secrets més íntims dels famosos. En aquesta ocasió, el fotògraf ha tret a la llum unes fotos inèdites que desmunten el testimoni de Rocío.

Concretament, aquella part de la seva història on la filla de 'La más grande' va assegurar que Ortega no es va portar bé amb la seva mare durant la malaltia. Segons el que va ser col·laborador de Viva la vida, això no és cert i ell compta amb el document gràfic que així ho testifica.

Diego Arrabal comparteix les fotos més amagades d'Ortega Cano

Diego Arrabal s'ha convertit en el periodista més irreverent dels últims anys. El seu pas per la televisió no va estar exempt de polèmiques i va arribar a protagonitzar molts enfrontaments amb alguns companys.

Pel paparazzi, pocs famosos poden portar-li la contrària, ja que la seva professió li ha permès estar present en els moments més importants. El seu objectiu ha captat instantànies que podrien provocar diverses reaccions, però sobretot té fotografies que són testimoni de la veritat.

Diego Arrabal al seu programa
Diego Arrabal publica unes fotos inèdites d'Ortega a Houston. | YouTube
 

I així ho ha demostrat al seu últim vídeo a YouTube. Diego està disposat a desmuntar paraula per paraula el testimoni de la filla de 'La más grande' i ha fet un pas més per fer-ho.

D'aquesta manera, decidia compartir amb tots els seus seguidors unes fotos inèdites del torero a Houston. Segons Rocío, Ortega no va estar a l'altura quan la seva mare va posar-se malalta i Diego Arrabal té la prova que això no és cert.

«Per mi, són molt dures», comença dient Diego Arrabal sobre les instantànies que està a punt de publicar. Per a ell, són «molt tendres» i deixen molt clar el sentiment de «solitud que tenia» mentre la seva dona lluitava per la seva vida.

No van ser moments gens bons per a Ortega i a les imatges s'aprecia el dolor que li produeix tota la situació de la cantant. Una cosa que contrasta amb el testimoni de la filla de la de Chipiona, que opina tot el contrari. Tot i que, si bé és cert que al que fa referència Rocío és al fet que Ortega es va desvincular de qualsevol despesa econòmica durant el tractament.

▶️ Vídeo del dia

Diego Arrabal explica la veritat

Diego Arrabal vol desemmascarar els famosos. La seva feina com a paparazzi l'ha dut a tots els racons del món i compta amb un gran nombre de material inèdit. Les imatges del vidu de l'artista només són un exemple del que encara no ha revelat.

Rocío va arribar a comentar com van ser els dies en què la seva mare va romandre a Houston i com Ortega, de vegades, desapareixia. «José estava absent», va explicar. «La meva mare, sabent el problema que tenia, volia tenir-lo controlat perquè no tingués problemes en llocs estranys als EUA, es posava molt nerviosa quan desapareixia», va afegir.

Diego Arrabal a Viva la Vida
Diego Arrabal vol desmuntar la versió de Rocío. | Telecinco
 

Tot i això, els vídeos de Diego contradiuen una gran part d'aquest testimoni perquè, segons el paparazzi, l'extorero sí que va estar molt preocupat. «En aquesta imatge, José estava trencat, es pot apreciar que, a la mà dreta, porta una creu, un rosari», explica.

«Estava trencat, agafat a la reixa, mirant l'infinit», afegeix, tot recordant com va sentir ell mateix la tristesa d'Ortega Cano. Diego Arrabal també es va desplaçar fins a Houston per fer un seguiment de la família mentre Rocío estava ingressada a l'hospital.

Va fer diversos viatges i va ser testimoni directe del patiment de la família. Veurem si, en els pròxims dies, Diego Arrabal comparteix noves imatges inèdites dels últims dies de vida de Rocío Jurado.