Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Jorge Javier Vázquez ja sap que no tornarà i li busca una substituta a 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez ha descobert les intencions de la col·laboradora

Jorge Javier Vázquez es troba de vacances després del final de Supervivientes. Tot i això, està al dia de tot el que té a veure amb l'altre programa que presenta, Sálvame. I així és com ha pogut saber que hi ha una col·laboradora que no té cap intenció de tornar al format. Es tracta d'Anabel Pantoja.

El català ha sabut que la sevillana té clar que, de moment, el seu lloc no és aquest espai. Per això, tant ell com La Fábrica de la Tele, es troben ara pensant en qui la podrà substituir.

Jorge Javier Vázquez s'assabenta de les seves intencions

El presentador de Telecinco, tot i que es troba desconnectat de la televisió, sap tot el que passa a Sálvame. És així com s'ha assabentat fa uns dies de les queixes per l'acomiadament de treballadors. I també està al dia de tot el que té a veure amb una de les seves col·laboradores més rellevants: Anabel.

Jorge s'ha assabentat que la jove, després del seu pas per Supervivientes, està gaudint al màxim. Ha viatjat per veure els seus pares i la seva tia, i es troba d'escapada amb la seva parella actual, Yulen.

▶️ Vídeo del dia

Però aquí no queda tot, ja que ha aprofitat també per fer una exclusiva en què deixa clar que no té pensat tornar al seu programa. Almenys, durant una llarga temporada.

Ha estat a Lecturas, on també ha parlat dels seus sogres o de la seva parella. I sobre la seva incorporació a la feina, ha estat molt contundent. Ha dit: «El programa són quatre hores i psicològicament ara mateix no estic preparada per ser-hi. No tindria la força psicològica necessària i no em ve de gust en aquest moment».

Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Anabel Pantoja
Jorge Javier Vázquez ha descobert les intencions d'Anabel Pantoja pel que fa a la seva feina. | CatalunyaDiari
 

D'aquesta manera, Vázquez ha vist com Pantoja responia d'una manera molt contundent sobre aquesta qüestió. Ella té clar que, per ara, no s'incorporarà a la seva feina com a col·laboradora. Potser perquè sap que se la qüestionaria moltíssim pel seu comportament amb el seu ex, Omar Sánchez, i per la seva controvertida relació amb el seu xicot.

Considera que no és el moment idoni per tornar perquè «òbviament no ho vull passar malament ni patir. Ara mateix tinc tres cotxes darrere meu com si jo fos una Kardashian».

Per les seves paraules sembla haver pres la decisió de no tornar a aquesta feina ni a curt, ni a mig, ni tan sols a llarg termini. Ha afirmat que tancaria aquesta porta, tot i que ha exposat que «sé que és una feina i que he de pensar bé les coses».

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Jorge javier Vázquez i la productora estarien pensant a buscar una substituta per la col·laboradora. | GTRES
 

Jorge Javier Vázquez busca substituta

El conductor de Sálvame segur que li sap molt de greu que Anabel hagi optat per no tornar al format perquè l'ha arribat a qualificar d'«animal televisiu». Tot i això, no l'ha sorprès perquè, com ha publicat al seu bloc, a ella, més d'una vegada, «li hem retret la seva escassa afició a la feina». Vaja, que té clar que la noia ha trobat l'excusa perfecta en la seva situació actual per no tornar a exercir de col·laboradora.

Aquesta circumstància el deixa, almenys temporalment, sense una figura que dona molt de joc a l'espai de Telecinco. Per aquest motiu, podria ser que Jorge Javier i La Fábrica de la Tele estiguin pensant en noves cares que puguin ocupar la seva cadira. Si escolten les peticions dels seus espectadors durant els últims anys, podrien estar pensant en noms com Samantha Hudson, Fani Carbajo, Tania Llasera o Rocío Carrasco.

Sigui com sigui, caldrà esperar una mica per saber la famosa que ocuparà el lloc de la Pantoja.