Patricia Pardo amb els ulls plorosos

Patricia Pardo revela que no hi ha passió entre ells i que ell només vol amistat

Patricia ha donat l'oportunitat d'aclarir el tema de l'estiu

Patricia Pardo viu el seu estiu més intens en anys. Ha fet quinze dies de vacances, a principis de juliol, i ara és ella qui capitaneja cada matí El programa del verano, l'espai matutí de Telecinco.

Patricia viu un moment professional i personal força positius. L'absència d'Ana Rosa Quintana l'ha catapultada a primera línia televisiva. Durant tots aquests mesos, en què ha format tàndem amb Joaquín Prat i Ana Terradillos, ha demostrat que li sobra soltesa davant les càmeres.

Personalment, la seva relació amb Christian Gálvez, l'ha convertida en un personatge públic del qual tots volen informació. Estar al focus de les mirades és una cosa que no li agrada, ja que ella continua reivindicant el seu paper de periodista.

Porta força malament que es parli de la seva vida privada, però no pot evitar-ho, ja que indirectament ho fomenta. Així doncs, sortir amb un personatge conegut com Christian Gálvez, després d'una separació sonada, és el que té. També, seure amb ell en un plató i que el seu xicot li regali floretes i indirectes, amb la complicitat dels seus altres companys.

Ja fa molt de temps que la televisió converteix en famós tothom que hi apareix. Amb tot allò que comporta. Patricia ha demostrat que controla molta informació i que s'està envoltant dels millors. Així, doncs, té informació actualitzada dels temes més importants del moment.

Paloma Barrientos somrient
Patricia Pardo treu la seva companya Paloma d'un compromís. | GTRES

Patricia Pardo confirma que no hi ha passió en la relació

Patricia Pardo ha estat l'encarregada de donar veu a Paloma Barrientos. Segons les males llengües, la periodista veterana estaria tenint una relació més que professional amb l'home del moment, Ortega Cano.

«Bé —li ha etzibat Patricia— Habemus boda?, Habemus nuvi?». Visiblement nerviosa, Barrientos ha qualificat l'assumpte de «broma», assegurant que la «bòfia» és «que hi hagi gent en altres programes que de sobte es tregui les històries per crear contingut».

Segons ella, és absurd que se la relacioni amb el torero, a qui té «estima, em sembla terrible el que s'està fent amb ell, que li burxen tota la tarda».

Paloma avisa què pot estar passant amb les informacions que es donen diàriament. «Si tot el que diuen és igual de vàlid i donen les mateixes claus que en la història de P.B., és com per posar-ho tot en dubte».

Així doncs, ni hi ha parella, ni hi ha relació, ni hi ha passió de cap mena.

A Patricia Pardo li ha interessat saber si Paloma i Ortega havien parlat. «És clar que parlo amb ell», encara que ha sembrat els dubtes sobre si havien comentat o no aquest suposat romanç entre ells.

Patricia ha sentenciat que «ella s'ho ha pres amb humor, però és una professional que no està per alimentar rumors ni bajanades». Més clar, l'aigua. Paloma ha reafirmat que «jo parlo amb ell, com parlo amb molta gent, per qüestions informatives. Insisteixo, jo no tinc amics, tinc gent amb qui m'emporto molt bé i gent que, a més, quan hi ha una notícia, aixeco el telèfon i truco».

Patricia Pardo tanca la polèmica del moment

La presentadora gallega ha volgut, així, resoldre l'assumpte, malgrat que les polèmiques al voltant d'Ortega Cano no cessen. També era un rumor insistent que aquest dimecres apareixeria Ana María Aldón en una revista confirmant la seva ruptura amb el torero.

Finalment, això no s'ha produït. No se sap si és perquè, finalment, la parella ha decidit donar-se una segona oportunitat o perquè encara no estan tancats tots els serrells del divorci, abans de fer-se públic.

▶️ Vídeo del dia