Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores, inquieta pel plor que evidència la gravetat del problema mèdic

Rocío Flores s'assabenta de tot el que està passant

Rocío Flores no ha pogut evitar preocupar-se per una de les persones més importants de la seva vida. I és que la filla d'Antonio David s'acaba d'assabentar-se que les coses estan pitjor del que pensava.

El retorn d'Ana María Aldón ha suposat tot un malson per a la família Ortega. Fa unes setmanes, la dissenyadora va decidir asseure's als platós de Mediaset per explicar els motius que la van dur a desaparèixer del mapa.

Rocío Flores seriosa
Rocío Flores s'assabenta de tot el que està passant. | Mediaset
 

Des d'aleshores, les coses dins aquest clan no han deixat d'empitjorar. Ara, Rocío Flores acaba d'assabentar-se de la gravetat de l'estat anímic de la seva tia. I és que, segons ha pogut saber la influencer, Gloria Camila no pot parar de plorar.

Rocío Flores, molt preocupada per la seva tia

Rocío Flores està molt preocupada després de sentir el que Marta López ha explicat de la seva tia. I és que, segons ha revelat la col·laboradora, Gloria Camila estaria passant per un dels pitjors moments de la seva vida.

Aquest dimarts 9 d'agost, l'amiga d'Olga Moreno va anar al plató de Sálvamedesprés d'haver estat compartint espai amb la influencer a Ya es mediodía.

Durant la seva intervenció en aquest format, Marta va assegurar que la tia de Rocío Flores no va poder evitar ensorrar-se fora de càmeres després d'haver parlat dels problemes del seu pare.

Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i Gloria Camila.
Rocío Flores està molt preocupada per la salut de la seva tia. | CatalunyaDiari
 

«Ella plora quan se li pregunta pel seu pare. Abans de començar el programa, plorant per tot. Ho està passant malament».

«El que està passant en aquesta casa... Ella està patint pel seu pare. Estava tota l'estona molt sensible per ell, patint moltíssim. Ens va dir: 'Heu d'entendre que jo no puc dir què passa allà perquè és una cosa que els correspon a ells'», va assegurar la tertuliana a continuació.

Però, sens dubte, una de les coses que més preocupa a Gloria és el que pugui passar quan ella no estigui al costat del seu pare. «Ella no responsabilitza a ningú. Sempre mesura molt bé les seves paraules. Però no sap què passarà amb el seu pare quan ella entri a Pesadilla en el paraíso».

Rocío Flores sap que no està sent fàcil

Rocío Flores és conscient de com estan les coses de complicades per a Gloria Camila i molt més després de veure la seva última intervenció televisiva.

Aquest dimarts 9 d'agost, la nova concursant de Pesadilla en el paraíso va anar al plató del Fresh per parlar sobre les últimes informacions que han sortit a la llum pel que fa als conflictes familiars.

▶️ Vídeo del dia

«Jo sé part de la història pel meu pare. Jo no parlo amb Ana des de fa temps i no pregunto més del necessari... Jo sé la part del meu pare, però no entraré en detalls perquè això és cosa seva», va assegurar la tia de Rocío Flores.

Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós
Gloria Camila s'ha posat en mans de professionals. | Mediaset
 

Va ser en aquest moment quan la influencer va fer una important revelació. I és que, després de tota la pressió que està rebent, ha decidit posar la seva salut mental en mà de professionals.

«Estic en tractament psicològic perquè crec que la salut mental és molt important i hi ha vegades que estic molt sensible. Se m'està complicant tot per la situació en què veig el meu pare i em sap greu que no hi hagi una aturada perquè em diuen que dimecres que ve hi ha una altra nova exclusiva…».

«Jo sé com ho està passant ell i, encara que no ho faci públic, en silenci a casa ho està passant malament. Hi ha programes que s'acarnissen amb ell i està molt delicat… A mi m'afecta com està el meu pare, jo tinc una 'papitis' impressionant».