José Luis Gil a un 'photocall'

Luis Merlo anuncia el que tots esperaven sobre la delicada salut de José Luis Gil

José Luis Gil continua recuperant-se amb lentitud

José Luis Gil continua recuperant-se de l'ictus que va patir el passat 4 de novembre. Durant els darrers mesos ha rebut infinitat de missatges d'afecte per part dels seus amics. Un dels últims a parlar sobre la seva situació ha estat Luis Merlo, company a La que se avecina.

Confirmava que «a aquesta temporada no apareixerà» a la sèrie. «Encara no està recuperat per ser-hi, però jo confio que es recuperarà». Espera que com més aviat millor torni a la feina perquè això serà un gran senyal.

Durant els últims mesos, José Luis s'ha centrat en la seva recuperació, tot i que hi ha hagut molt d'hermetisme pel que fa al seu estat. Tota la informació que s'ha anat coneixent procedia dels seus col·legues de professió.

José Luis Gil actuant a 'La que se avecina'
José Luis Gil continua recuperant-se d'un ictus | Europa Press

Merlo admetia que «serà un plaer per a mi i per a tots nosaltres rebre'l amb els braços oberts». Ningú vol atrevir-se amb les dates sobre la tornada. En qualsevol cas, confessa que «segur que el veurem, però no sabem quan».

Tot depèn de la «recuperació de la malaltia, però ell es recuperarà, segur», augurava l'actor. Es mostra molt optimista i no té males paraules per al seu company de repartiment. Durant els darrers temps s'ha interessat molt pel seu estat, igual que la resta de treballadors de la producció.

Explicava que «he parlat amb la família i ho sé per companys que han estat amb ell». El considera un «gran lluitador, sempre ho ha estat i no deixarà de ser-ho. En aquesta ocasió ho serà més que mai».

Aquest ha estat un missatge de suport que segur que arribarà a l'intèrpret que dona vida a Enrique Pastor a La que se avecina . A més, van ser moltes les mostres d'afecte rebudes per part de la família.

José Luis Gil sempre ha tingut els seus col·legues de professió molt pendents. Loles León assegurava fa uns dies que «està millor, anem a poc a poc, però millor». Mantenen una bona relació des que van coincidir a Aquí no hay quien viva.

Li desitjava una ràpida recuperació i confiava que el veuria treballant de nou d'aquí a ben poc. Una altra companya que s'ha pronunciat sobre la seva situació és Cristina Medina, que interpreta Nines. En alguna ocasió, fins i tot se li va escapar alguna llàgrima en recordar-se'n.

Ella també ve de travessar un petit sotrac de salut i sap que ara només queda lluitar al màxim per recuperar la normalitat. «No puc ni tan sols parlar. Està millorant, el que passa és que és un cop molt dur i quan estàs susceptible...», explicava.

Per la seva banda, també han preguntat a Carlos Latre per ell alguna vegada. El considera un «mestre absolut». Confia que «se'n sortirà , és una meravellosa persona i un meravellós company», ha explicat.

José Luis Gil i la darrera foto que va compartir

José Luis Gil va voler recordar un bon amic de la sèrie uns dies abans de caure malalt. En concret, es tracta de Jordi Sánchez, l'actor que dona vida a Antonio Recio. Va compartir una imatge de tots dos junts i un missatge molt emotiu. «Tant de bo es repeteixi aviat, estimat Jordi. Sempre és un plaer, però en aquests temps, més encara, una forta abraçada», va escriure a Instagram.

Imatge promocional de La Que se Avecina amb els actors José Luis Gil, Jordi Sánchez i Luis Merlos
Luis Merlo i Jordi Sánchez, en una escena amb José Luis | Mediaset

No s'ha d'oblidar que el català també va travessar un important problema de salut al seu dia. El coronavirus el va obligar a romandre un llarg període a l'hospital, i fins i tot va arribar a témer-se per la seva vida. Per sort, actualment ja està totalment restablert.

Quatre dies després de la foto, José Luis Gil patia l'ictus que l'ha apartat de la sèrie. Ara està centrat en la seva recuperació per tornar com més aviat millor.