Imatge de Joan Manuel Serrat posant a un photocall

Joan Manuel Serrat ho entrega tot a la seva hereva en assumir que el temps s'ha acabat

El cantant s'acomiada ben tranquil gràcies a una persona molt estimada per a ell

Es pot dir amb certesa que Joan Manuel Serrat és un dels cantautors més destacats del nostre país. I no n'hi ha per menys la veritat, perquè és considerat un dels millors compositors del panorama musical d'Espanya fins ara.

Alguns dels seus grans èxits com Mediterráneo o Lucía segueixen triomfant allà on trepitgi el músic català. De fet, aquest any està fent la seva famosa gira anomenada El vicio de cantar, on està rememorant els exitosos senzills de la seva carrera.

Això sí, encara que continua revolucionat cada vegada que s'enfila als escenaris, el cert és que el cantautor ja ha decidit que és hora de dir 'adeu' als concerts. Tot i que això va suposar una mala notícia per als seus fans, cal assenyalar que, realment, tindrem Serrat per estona.

Així és, i és que, no només perquè es dedicarà exclusivament a la composició, sinó que un altre important membre de la família ha heretat el seu talent innat per a la música.

Imatge de Joan Manuel Serrat durant un dels seus concerts
El músic ha decidit que ja és hora d'acomiadar-se dels escenaris per sempre | GTRES

Així és Luna Serrat, la talentosa neta de Joan Manuel Serrat

La persona a qui ens estem referint es tracta de la seva neta Luna Serrat, filla de Queco Serrat i la model Mercedes Doménech. La veritat és que la jove, a poc a poc, ha aconseguit enlluernar tothom amb el seu art per a la música, ja que, sens dubte, li ve de família.

De fet, Serrat pot estar molt orgullós de la seva neta, que és un dels seus tresors més grans. Justament, ell mateix ha confessat alguna vegada que per a ell la seva família és el més important. A més, ha revelat que «no canviaria ni un sol dit dels seus fills o nets ni per tots els premis musicals del món».

▶️ Vídeo del dia

Ara, a punt de retirar-se dels escenaris de manera definitiva, el català dedica el seu temps a estar en companyia dels seus éssers estimats, entre ells, la seva neta gran, Luna Serrat.

La veritat és que la jove està també força acostumada a les càmeres i no només perquè el seu avi és un dels músics més prestigiosos del país. I és que la neta del cantautor es dedica a una de les professions més destacades entre tots els joves.

Exactament, és 'influencer' i el seu cercle d'amistats es compon de personatges coneguts com a Anita Matamoros i Alba Díaz Martín, filles de Kiko Matamoros i Manuel Díaz 'El Cordobés', respectivament.

Així mateix, la graduada en Periodisme i Comunicació Audiovisual fa esclatar les xarxes socials cada cop que publica contingut. Fotos en solitari mostrant els seus 'outfits' més destacats, en companyia d'amigues o, fins i tot, fotografiant algunes frases memorables d'alguns dels llibres que ha llegit.

Tot i això, malgrat ser una 'influencer' de categoria, també compta amb el gran talent que va heretar del seu estimat avi, Joan Manuel Serrat. Des de fa algun temps, Luna s'està formant com a cantant a l'exclusiva Acadèmia Juke Box a Madrid.

És allà on treu a la llum el seu veritable do per a la música. Amb una veu dolça que fa recordar la del seu avi, la neta del cantautor posa en pràctica dia rere dia el seu talent. A més de tocar el piano i la guitarra, també ha aconseguit fer-se un lloc en l'art dramàtic.

Sens dubte, el talent corre per les venes de la neta de Joan Manuel Serrat. Potser algun dia ens podrà delectar amb la seva angelical veu sobre un escenari o, fins i tot, interpretar alguns dels grans senzills del seu avi.

Pla general de Luna Serrat, la neta de Joan Manuel Serrat
La neta del músic català està llaurant el seu propi camí al terreny de la música | GTRES

L'adeu definitiu de Joan Manuel Serrat

Segurament, Joan Manuel Serrat estarà feliç que el seu llegat d'alguna manera segueixi el seu curs. Ara, pocs mesos abans d'acomiadar-se per sempre dels escenaris, ha volgut oferir a tots els fans una gran gira no només per Espanya, sinó també per altres països.

Així mateix, les darreres localitats que podran gaudir de la seva música seran Madrid i Barcelona. Com s'esperava, el cantautor ha volgut que el seu últim concert sigui a la seva terra natal. D'aquesta manera, el músic posarà fi a la seva carrera musical el proper 23 de desembre, una data que, sens dubte, serà molt especial.