Ivonne Reyes

Ivonne Reyes parla de l'embaràs i explica per què no confia en el pare del nen

Ivonne esclata i explica el que realment va passar amb Pepe Navarro

La guerra judicial i mediàtica entre Ivonne Reyes i Pepe Navarro és lluny de finalitzar. Tots dos no han deixat de ser notícia els últims 20 anys a causa de mútues demandes que s'han interposat la veneçolana i el presentador cordovès.

La veritat és que Ivonne, que feia un temps que no deia res sobre el pare legal del seu fill Alejandro, va aparèixer a Telecinco fa uns mesos. A partir de la seva tornada a la televisió, la guerra ha tornat entre ells.

Avui recordem com Ivonne Reyes va anar més enllà en una entrevista que va concedir fa tres anys a la revista Lecturas. És una xerrada en què revela alguns episodis molt foscos relacionats amb ella i l'expresentador de Mediaset.

El drama d'Ivonne Reyes explicat per ella mateixa

Aquesta no és una etapa fàcil per a la model veneçolana. I és que fa poc temps s'ha operat d'un tumor, si bé ha afirmat que «ha sortit bé».

A més, va ser criticada durament a les xarxes socials pels seus excessius retocs de cirurgia estètica, i l'últim atac de Pepe Navarro a Viva la vida li va fer molt de mal. Va afirmar sentir «por» pel que li pogués passar després de les acusacions i insults de Navarro a la veneçolana.

Ivonne Reyes a 'Viva la vida'
Ivonne Reyes va fer unes punyents declaracions en una coneguda revista del cor | MEDIASET

De la seva tempestuosa relació, Ivonne Reyes va deixar els lectors glaçats en descriure un intent de suïcidi: «Em sentia controlada i manipulada, no ho he explicat mai, ho dic ara perquè la meva mare no viu».

«Em vaig enfonsar, li vaig trucar per telèfon i li vaig dir que no podia més, que m'havia pres un pot de pastilles, no volia viure. Sentia molta desil·lusió, una depressió terrible», confessava.

▶️ Vídeo del dia

Així, Pepe va anar fins al seu domicili, la va portar a l'hospital i va trucar al seu germà. «Em van salvar la vida per molt poc. Van dir al meu germà que vaig entrar gairebé inconscient».

Ivonne Reyes assenyala que ha estat víctima de masclisme i comprèn les dones que han tingut «una relació perjudicial. Abans sentia rancúnia i ara m'és desagradable. Em sembla una persona sense principis, sense escrúpols», opina sobre Navarro.

Ivonne Reyes va avortar dues vegades abans de tenir Alejandro

A més, no amaga que va avortar dues vegades. Sobre el primer d'ells, «quan li vaig dir em va tractar amb molt de tacte, però va intentar canviar la situació a favor seu. «No és el moment, més endavant sí». Jo soc antiavortament, estàvem molt enamorats, no pensava en res més».

Va anar ella sola a una clínica recomanada per Pepe i «va ser horrible». El segon avortament va ser a Amsterdam i també es va veure obligada a anar sola a l'hospital.

«Pepe es va quedar en un bar, quan em vaig recuperar, vaig anar a buscar-lo i s'estava prenent un whisky. Aquí, vaig  començar a adonar-me'n», lamenta. Segons el seu testimoni, Navarro li prometia que tindrien un fill, però mai no era el moment. No obstant això, el dia que es va quedar embarassada va arribar i, a partir d'aquí, els problemes encara es van fer més greus.

Muntatge de Pepe Navarro, Ivonne Reyes i Alejandro Reyes.
Ivonne Reyes va avortar dues vegades abans que nasqués el seu fill | CatalunyaDiari

«Vam estar junts al meu àtic i em vaig quedar embarassada»

Finalment, va passar i Ivonne Reyes no ho va explicar fins al quart mes d'embaràs, quan ja no era possible avortar. Encara que no estaven junts en aquell moment, ella afirma que ell era el pare del seu fill Alejandro, cosa que ha quedat palesa  judicialment.

«Hi ha amors que maten. Vam estar junts al meu àtic i em vaig quedar embarassada». A més, quan el seu fill va créixer, el més dur va ser dir-li que el seu pare no l'estimava. «Acostar-se al seu pare li ha fet molt de mal, ho ha passat molt malament», lamenta l'entrevistada.