Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Diego Arrabal i Emma García.

Diego Arrabal, protagonista en el divorci que confirma Emma García

Diego Arrabal està convençut que aquesta relació té els dies comptats

Diego Arrabal s'ha tornat a guanyar el títol del col·laborador de televisió més polèmic de l'actualitat. I és que no hi ha dia que el paparazzi no es torni el centre de totes les crítiques per les seves controvertides opinions.

Després de tornar del viatge inesperat per motius laborals, el tertulià ha tornat a Viva la vida per comentar tota l'actualitat d'aquesta última setmana.

El periodista Diego Arrabal a 'Viva la vida'
Diego Arrabal no pensa com els seus companys de 'Viva la vida' | Telecinco

Un dels temes més importants de la tarda de diumenge, 27 de març, ha estat la forta crisi matrimonial entre Ana María Aldón i José Ortega Cano. I és que estrany és el dia que la dissenyadora i el seu marit no es converteixin en els protagonistes principals del format.

Des que la col·laboradora de Telecinco va decidir fer públic el sotrac pel qual està passant la seva relació, no ha deixat de sortir-ne informació. Aquest dissabte, Conchi Ortega Cano va entrar telefònicament a Viva la vida per explicar tot el que ella ha viscut al costat d'aquest matrimoni.

I han estat, precisament, aquestes declaracions les que han posat Diego Arrabal a la palestra una vegada més.

Diego Arrabal, molt crític amb la seva companya

Diego Arrabal sempre s'ha caracteritzat pel seu coratge. El fotògraf no ha tingut mai pèls a la llengua a l'hora de donar la seva opinió i de posar la gent al seu lloc. Això és un fet que li ha portat algun problema, tant professional com personal.

Des que la crisi matrimonial d'Ana María Aldón va saltar pels aires, el marbellí s'ha mostrat molt crític amb la figura de la dissenyadora. Tant és així que considera que aquest matrimoni podria tenir els dies comptats.

Després de la topada que van protagonitzar l'exsupervivent i el mateix Diego Arrabal, molts dels seus companys i fins i tot la mateixa Emma García van decidir donar la cara per la tertuliana.

Pla general del plató de Viva la Vida.
Diego Arrabal i la resta de col·laboradors comenten les novetats de la crisi matrimonials d'Ana María | Mediaset

«Jo crec que li fem un favor sent tan pilotes amb Ana María, us ho dic de cor», va assegurar amb duresa el paparazzi. «A qui els ho dius?», li va preguntar la presentadora molt molesta. «A tots», va contestar ell. «Perdona, ho vull saber per la part que em toca», li va insistir Emma.

«En tots els vostres arguments hi havia un tuf, digues-li piloteig o com vulguis», va assegurar el fotògraf sense por a les crítiques. «I quina necessitat tenim? Quina necessitat tinc jo de fer-li la pilota a Ana María ni a ningú?», li va preguntar la presentadora.

Diego Arrabal considera que tots els seus companys han decidit donar suport a la dona d'Ortega Cano per algun motiu que se li escapa de les mans. I és que ell segueix mantenint que el matrimoni està passant per un dels pitjors moments de la seva vida, i això és un fet que podria acabar trencant la parella.

Emma García plorant a un plató de Telecinco.
Emma García frena Diego Arrabal | Mediaset

Però lluny de deixar al col·laborador explicar-se, la presentadora va voler tancar el tema amb unes paraules demolidores. «Una cosa és la meva opinió i una altra que la teva percepció sigui que li estic fent la pilota. És que mana nassos».

«És com si jo et dic que l'estàs atacant tu em dius, 'no, estic donant la meva opinió'. No confonguem entendre Ana María amb fer la pilota i no comprendre-la a voler atacar-la perquè si jo no ho faig, no ho facis tu tampoc. Tinguem llibertat», va sentenciar la companya de Diego Arrabal.

Si alguna cosa es pot destacar a Arrabal és la seva sinceritat total a l'hora d'opinar. No és un col·laborador còmode, però així i tot, a Viva la vida saben que per donar rigor i certa objectivitat al programa, calen perfils com el seu. Malgrat que no agradin a tothom.