Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Letícia Ortiz amb posat seriós

Letícia rep un important revés econòmic i posa en un compromís als seus

Algú molt proper a Letícia travessa un moment econòmic complicat

Letícia cada dia està més preocupada per la seva família. Està tement la tornada del seu sogre a Espanya, després de la gran polèmica que va haver fa uns anys. Al mateix temps està farta del comportament de Victòria Federica, que ha sigut protagonista de la portada d'una revista.

Ara, per si no n'hi hagués prou, la Reina s'ha assabentat que una persona molt propera està travessant un complicat moment econòmic. Es tracta ni més ni menys que de Robert Gavin, la parella de la seva germana Telma Ortiz.

Imatge de Robert Gavin amb Telma Ortiz.
Letícia sap que Robert Gavin no travessa la seva millor etapa econòmica | GTRES

Letícia descobreix la complicada situació del seu cunyat

La dona de Felip VI ara sap que Robert, que fa quatre anys que està de relació amb la seva germana, no li va del tot bé. Pel que sembla, segons Informalia, «no és el brillant executiu amb fortuna que ens havien explicat». I és que no va tenir un gran èxit com a intermediari quan va estar vivint a Andorra, perquè «va deixar assumptes sense rematar».

És més, fins i tot ara que resideix a Madrid, sembla que les coses tampoc no li estan sortint com esperava.

A més, aquesta revista ha publicat que, gràcies a una font rellevant, ha pogut saber que Gavin va viatjar fa poc a Andorra amb un objectiu. Aquest no era altre que donar-se de baixa com a resident. I en fer-ho li van tornar el dipòsit que va haver d'abonar per viure allà.

Aquests diners podria ajudar ara a l'executiu, però no tot és el que sembla. Suposadament, aquesta quantitat va ser posada a mitges amb Sharon Corr, la seva exdona i integrant del grup The Corrs. Doncs bé, en ser així, ell hauria d'haver donat la part corresponent que va posar ella, però no ho ha fet.

Muntatge amb fotos de Sharon Corr i Robert Gavin.
Robert Gavin s'enfronta a un nou problema amb la seva exdona, Sharon Corr | CatalunyaDiari

No haver-li donat, presumptament, la meitat d'aquests diners a la que va ser la seva dona, suposa ara un nou conflicte entre ells. La guerra torna a començar entre tots dos.

Letícia està al dia del conflicte de Robert Gavin amb la seva exdona

La Reina no vol escàndols, per això segur que no li ha agradat gens la polèmica protagonitzada per Telma i el seu noi. En concret, quan tots dos es van barallar amb Sharon.

Tot va començar quan Ortiz mantenia una gran amistat amb Gavin i amb la seva llavors dona. Quan Sharon Corr i  l'advocat es van divorciar, va ser un escàndol perquè ell va començar una relació amb la germana de Letícia. La violinista va sentir la ruptura com una autèntica traïció i no va dubtar a fer declaracions públiques atacant-los tots dos durament.

Fins a tal punt va arribar l'odi i la ràbia de l'artista que fins i tot va fer una cançó que anava en contra d'ells. El títol era La tonta y el escorpión i deia coses com: «Jugant la mare i el pare amb els meus fills. Hi ha alguna cosa malalta dins i no hi ha cura per a tu, et deixaré que et dessagnis i t'assequis fins a convertir-te en un vell polsós».

Telma Ortiz i el seu marit.
Letícia sap tots els problemes que han tingut Robert i Telma per la seva relació | GTRES

Malgrat tot, Robert i Telma no han fet cas a Corr i han seguit amb la seva relació. Fa 4 anys que estan junts, tenen una filla en comú i viuen a Madrid amb els fills d'ell. Porten una vida discreta, però tot sembla que tornaran a ser notícia per aquest nou 'episodi' econòmic d'ell.

Caldrà esperar per veure com es soluciona aquest nou conflicte, que no agrada gens ni mica a la dona del rei Felip VI.