Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Chenoa amb cara de sorpresa.

El gran problema de Chenoa pocs dies abans de la boda amb un dels invitats estrella

Chenoa, preocupada per la polèmica que hi ha amb la seva companya d'Operación Triunfo

Chenoa ja té la data de la seva boda amb el seu promès, Miguel Sánchez Encinas. Per la COVID-19, la parella va haver de retardar el casament fins que la situació millorés. La cantant ha dit, per fi, que es farà aquest juny a Mallorca.

Segons la jurada de Tu cara me suena, el més complicat ha sigut trobar una data per a la boda perquè hi ha moltes parelles que es volen casar i, encara, no ho han fet per la pandèmia.

El primer que volia fer Chenoa era fer una boda gran. Però, la parella al final ha decidit fer una més íntima, ja que els seus familiars són grans i no volen que per a ells assistir pugui ser un risc.

Chenoa i Miguel Sánchez en un photocall
Chenoa i Miguel Sánchez, il·lusionats per la seva boda. | GTRES

El vestit continuarà sent del dissenyador Hannibal Laguna, encara que no se sap si serà el mateix que havia pensat en un primer moment.

Així mateix, convidaran un grup reduït de persones, en què alguns dels seus companys d'OT 1 no hi seran. Tot i això, Chenoa no descarta la idea de fer un sopar amb tots els excompanys. Però no serà el mateix dia de la boda.

Chenoa, preocupada amb la polèmica de la seva companya d'Operación Triunfo

Després que Chenoa anunciés la boda per al 2019, Rosa López estava molt il·lusionada de poder assistir a l'esdeveniment de la seva amiga. Públicament, li va dedicar un missatge: «Laura, si us plau, llança'm el ram a mi!».

Ara, anys més tard, hi ha un problema amb una de les convidades més importants. Rosa s'està enfrontant a la polèmica per la seva entrevista a la televisió i Chenoa està preocupada pel que li pugui passar a la guanyadora d'OT 1.

Quan l'amiga de Chenoa va entrar al talent show, els col·laboradors li van preguntar «Què estaries disposada a fer per entrar al programa?«. Ella va dir «perdre pes», ja que sempre li ha costat aconseguir.

Chenoa amb Rosa López
Chenoa defensa a la seva amiga, guanyadora d'Operación Triunfo. | Europa Press

En el programa Lo de Évole, Rosa López es va sincerar sobre el seu pas per Operación Triunfo. Ella confessa que ha arribat a creure que ho va guanyar «per la pena que va poder donar al públic i no perquè s'ho mereixés». Així mateix, va explicar que va ser una època horrible, en què no se sentia ella mateixa.

A la cantant l'ha sorprès la mentida que va fer la seva amiga per poder entrar al programa. Rosa també va confessar que, abans de viure a Armilla, la seva família es va mudar del polígon on vivien perquè no influís en el pas pel programa. Ara diu orgullosa que ella era una «poligonera».

A més, Chenoa no sabia res dels problemes amb Hisenda que havia tingut la guanyadora d'OT 1.

Chenoa dona suport a la seva estimada amiga

Chenoa no ha volgut estar callada davant del que estava vivint la seva amiga. Fa uns dies, va publicar a Instagram una frase que anava dirigida a la guanyadora d'OT 1. Clarament, estava donant-li el suport que la Rosa necessitava escoltar en aquells moments durs.

Els seus seguidors li han donat molt d'afecte. Ha rebut molts comentaris plens d'elogis com «De vegades l'amargor serveix per protegir-nos de gent que la veus venir. (...) Un petonet, bonica! A protegir-se que plou».

Esperem que aquesta polèmica no sigui un gran problema per a Chenoa i que pugui celebrar amb total tranquil·litat el que fa temps que espera, casar-se amb el seu promès.