Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la princesa Elionor

Elionor, commocionada pel divorci que ja no poden amagar a casa

La tieta de la princesa Elionor està passant per un mal moment a la seva vida amorosa

La princesa Elionor, filla del rei Felip VI, està preocupada per la imatge de la família Reial. La seva tieta, la infanta Cristina, està a punt de viure una desgràcia a la seva vida. Fonts asseguren que el divorci ja ha passat.

Després de més de 20 anys junts i quatre fills en comú, el matrimoni de la Infanta Cristina i Urdangarin ha arribat al final. Tot i haver donat suport sempre al seu exmarit, la tieta de la princesa Elionor ha hagut de cedir amb el seu matrimoni.

El divorci a la Casa Reial sorprèn l'audiència

El motiu no ha estat ni la presó, ni l'enrenou que es va formar entre la societat espanyola. El divorci ha succeït per terceres persones i Cristina no ho ha pogut evitar.

La tieta d'Elionor sempre se n'ha mostrat molt enamorada i, per això, sempre acabava donant-li la raó a l'exduc. Fins i tot, hi va haver un temps en què va decidir deixar de relacionar-se amb la seva família per continuar estant amb Urdangarin i els seus fills. Tot i això, tant esforç no ha tingut un resultat agradable perquè el seu exmarit l'ha substituït per una altra dona.

Fotografia primer pla de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin.
La princesa Elionor s'ha assabentat del divorci de la Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin | GTRES

 

La princesa Elionor s'assabenta de l'amagatall de la seva tieta

De la mateixa manera, la filla gran del rei s'ha assabentat de la ubicació on es troba la Infanta Cristina. Hi ha testimonis que asseguren haver vist la germana del rei i el seu exmarit pels carrers de Ginebra junts. De primeres, s'ha sospitat d'una possible reconciliació, però hi ha un motiu que nega aquesta possible idea.

Al programa Viva la vida, s'ha anunciat que Ainhoa Armentia li ha donat una última oportunitat a l'exduc perquè decideixi què fer amb la seva relació. Ella ha demanat a l'exmarit de la infanta Cristina un gest que assegurés l'enllaç que tenien ells dos. Ainhoa no volia que, mentre estiguessin junts, la seva parella seguís estant en un matrimoni.

A més, al programa, han assegurat que «ja havien signat els papers del divorci» i, avui dia, ja estaven oficialment divorciats. Urdangarin deixava de tenir un enllaç amb la Casa Reial.

Així mateix, ens imaginem que Urdangarin i la seva parella actual tenen plans futurs. Tots dos han decidit oblidar-se de les relacions amoroses passades per centrar-se en el que els uneix a ells dos. Potser, pròximament, és notícia el casament d'aquesta nova parella.

Elionor, ansiosa per tornar a Espanya amb la seva família

La princesa Elionor, després d'assabentar-se del que ha passat, desitja donar ànims a la seva tieta Cristina. De moment, li és impossible perquè es troba a Gal·les estudiant batxillerat internacional, però aviat podrà estar al seu costat i al costat de la resta de la família.

L'UWC Atlantic College, on estudia la princesa Elionor, concedeix deu dies de descans als estudiants amb motiu de vacances de primavera el pròxim 14 d'abril. Curiosament, coincideix amb la Setmana Santa a Espanya i, per això, podrà passar més temps amb la seva família.

Princesa Elionor en un discurs.
La princesa Elionor té ganes de tornar a Espanya per estar amb la seva família | Gtres

Malgrat que no serà la primera vegada que torni després d'entrar a l'escola. Les passades vegades van ser a l'octubre i al Nadal del 2021.

El motiu de la primera vegada va ser per al lliurament dels premis Princesa d'Astúries, però la seva estada va ser curta, ja que va tornar a Gal·les en acabar l'esdeveniment. I la segona, per celebrar Nadal juntament amb la seva família, però no hi ha evidència que testifiqui el que ha passat.