Imatge de Diego Arrabal.

Diego Arrabal revela què va passar a l'hospital quan van descobrir la malaltia

Diego Arrabal ho explica tot sobre l'estat de salut d'Ortega Cano

Diego Arrabal és un paparazzi molt ben informat dels secrets de la majoria de les sagues més famoses del nostre país. Diego es mou com a peix a l'aigua en un món que coneix a la perfecció des de fa més de 30 anys.

En assumptes sobre els famosos, Arrabal sempre ens sorprèn al seu canal de YouTube amb algunes de les imatges que té al seu arxiu. Ja sigui realitzades per ell mateix o per altres companys propers a ell.

Aquesta setmana, el que va ser col·laborador de Viva la vida ens sorprenia exposant noves imatges sobre un famós que és més d'actualitat que mai. I no és cap altre que José Ortega Cano.

Diego Arrabal explica la veritat sobre el que va passar a l'hospital

El cert és que José Ortega Cano està sent un dels més criticats a la docu-sèrie En el nombre de Rocío, protagonitzada per la filla de Rocío Jurado.

El cas és que Rociíto el definia com un home que no va tractar tan bé com fos possible la seva mare. I que, durant l'estada a Houston per intentar curar-se del càncer que patia la cantant, va fer enfadar més d'una vegada la família de l'artista.

🔴EXCLUSIVA🔴 LAS FOTOS MÁS ESTREMECEDORAS DE ORTEGA CANO EN HOUSTON #yosoypaparazzo #ortegacano

«El que ha fet és donar més patiment a la meva mare. El que havia de fer és preocupar-se no del temps que va passar amb la meva mare, sinó de la qualitat de vida que li va donar en el temps que hi va estar», sentenciava Rocío Carrasco a l'esmentada docu-sèrie.

També s'expliquen molts detalls sobre els problemes d'alcoholisme del torero. Parlant, fins i tot, de l'accident de trànsit en què va perdre la vida Carlos Parra i pel qual va anar a la presó.

Diego Arrabal retreu el discurs de Rocío i mostra l'estat real d'Ortega

«José cau en picat i augmenta un problema que ell ja tenia i que després va sortir a la llum i que va donar lloc a la pèrdua d'una persona», afirma. Segons la madrilenya, «José estava absent i s'adormia a qualsevol racó de l'hospital de Houston en què va estar ingressada la cantant».

Rocío Carrasco i Ortega Cano
José Ortega Cano, protagonista involuntari de l'últim episodi del documental | Telecinco-Gtres

Aquestes declaracions han estat afegides per Diego Arrabal, que, fa unes hores, publicava un vídeo al seu canal de YouTube. En aquest, mostra una sèrie de fotografies en què es veu el malmès estat en què es trobava el torero.

Unes fotografies «estremidores», que deixarien ben clar «la solitud que tenia el destre». En una de les imatges que ha revelat Diego Arrabal, es pot veure Ortega Cano recolzat sobre una tanca i amb un rosari a la mà.

«En aquesta imatge, José estava trencat. Aferrat a una tanca, mirant l'infinit. És una imatge molt dura, esfereïdora», explica el conegut paparazzi sobre els mesos que va passar a Houston fent el seguiment al clan Mohedano.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
José Ortega Cano ho va passar realment malament a Houston, segons Diego Arrabal| Europa Press

«Es passejava per l'hospital absent»

«Al canell, porta un rosari que el tenia Rosa Benito. Que després ens ho va regalar a la premsa i que encara conservo», prossegueix.

«Aquestes imatges es fan al matí, després de passar el metge, i no després d'haver estat en un bar ni de bon tros. Ell estava destrossat (...) Es passejava per l'hospital absent», explica Arrabal.

«Estava trist per la seva dona en veure que cada dia tenia menys força i la família ho estava més», indica sobre el moment en què es van fer aquestes fotografies.

La veritat és que al torero no li paren de sortir a la palestra temes polèmics, encara que el de la seva crisi matrimonial s'emporta el palmell. Veurem si, finalment, se separa de la seva dona o continua amb ella, encara que sembla complicat aquest segon supòsit.