El periodista Diego Arrabal a 'Viva la vida'

Diego Arrabal sorprèn: ataca Antonio David Flores per un detall

El fotògraf ha carregat contra el seu protegit

Diego Arrabal sempre ha estat un dels màxims defensors públics d'Antonio David Flores. Després del testimoni de Rocío Carrasco, el fotògraf només ha tingut paraules de suport cap a l'excol·laborador televisiu, a qui ha defensat fins al punt d'arriscar el seu lloc a Telecinco. Tertulià de 'Viva la Vida', Arrabal es va atrevir a abandonar la cadira del programa per la deriva que estava prenent. Se sentia sense llibertat i volia centrar-se en el seu propi projecte, un canal de Youtube on parla sense embuts.

Tot i això, al cap de poc temps d'abandonar, Arrabal va tornar a Telecinco per seguir exercint la seva defensa d'Antonio David i desmentir totes les informacions que 'Sálvame' llança en la seva contra. Considera que el pare de David Flores és víctima de l'assetjament mediàtic, que ell no està disposat a passar per alt. Tanmateix, malgrat tot, això no significa que el fotògraf no sigui crític amb Flores i l'anomenada 'Marea Blava', que dóna suport a la família Flores-Moreno.

Antonio David i Olga Moreno a la manifestació de la 'Marea Azul' a Màlaga
Antonio David i Olga Moreno van ser a la manifestació de la 'Marea Azul' a Màlaga | La Noticia Digital

Diego Arrabal carrega contra Antonio David per donar dades falses de la manifestació

A través del seu compte de Twitter, Diego Arrabal no ha dubtat a carregar contra el seu protegit després de desmentir públicament els números que va oferir sobre la concentració organitzada dissabte passat en defensa. Alguns dels seus seguidors es van desplaçar fins a Màlaga per mostrar-li tot el suport a ell i a la seva família, on també hi havia Olga Moreno iRocío Flores també. Així, van demostrar així que tots continuen units malgrat la separació.

Arrabal, però, ha tingut espai per criticar els organitzardors de la manifestació per ser excessivament protagonistes, i ha criticat Antonio David per mentir sobre les xifres d'assistents a la manifestació. Tot i això, després, el fotògraf s'ha mostrat immensament feliç per l'afecte que van brindar a Antonio David «després de molts mesos de patiment injustificat». A més, Arrabal va compartir una imatge de l'exparella junta durant la concentració, i afegia que «una fotografia val més que mil paraules».

Fracàs total: Diego Arrabal confirma que hi va haver 300 persones a la manifestació

A través del seu canal de Youtube, el pare de Rocío Flores va treure pit de les més de 1.000 persones que, suposadament, es van reunir a l'esplanada del Manuel Martín Carpena. Una xifra desorbitada que molts s'han afanyat a desmentir.

Imatge de la manifestació de la 'Marea Azul' a Màlaga
Antonio David va dir al seu canal de Youtube que havien acudit més de 1.000 persones a la concentració | GTRES

La Subdelegació del Govern va ser la primera a informar el diari 'ABC' del nombre d'assistents reals: al voltant de 300 persones. Unes dades que ha confirmat Arrabal, que va ser present a la manifestació i pot demostrar-ho amb una fotografia que parla per si sola. D'aquesta manera, Diego ha deixat molt clar que no es casa amb ningú i només busca garantir la veracitat de les informacions que ofereix.