Primer pla de Diego Losada

Diego Losada confirma que surt amb una coneguda actriu de 'Cuéntame'

Diego Losada ens revela un dels seus secrets més grans

Finalment, els rumors es confirmen. El periodista Diego Losada i l'actriu Paloma Bloyd mantenen una relació. Ja fa un any, concretament a la tardor, saltaven les alarmes davant d'una nova parella d'allò més mediàtica.

Es tractava d'una senzilla xerrameca basada en el romanç entre aquests dos personatges públics. Dues cares molt conegudes després dels seus treballs a la petita pantalla. Ella, actriu a la mítica sèrie de Cuéntame i ell, presentador a la cadena Cuatro a l'espai En boca de todos.

Després d'un apassionat petó entre Diego Losada i l'actriu a les portes dels estudis de RTVE, els més xafarders volien corroborar si existia alguna cosa més que una amistat. Així doncs, per fi, s'ha acabat confirmant allò que tots creien: mantenen una relació sentimental.

Més enllà d'una simple amistat

Diego Losada estava al punt de mira després d'haver-lo vist besant l'actriu, Paloma Bloyd als estudis de RTVE. Al principi només era un simple rumor que necessitava ser corroborat, però després gràcies a les xarxes socials semblava que era alguna cosa més.

Imatge de Diego Losada posan a un 'photocall'
Diego Losada en la presentació de RTVE| GTRES

Encara que tots dos mantenien una vida d'allò més privada, els comentaris que mantenien a través d'Instagram deixaven entreveure la realitat. Un 'emoji' afectuós per aquí, un comentari per allà. Sospitoses pistes que plantejaven que la seva relació anava molt més enllà que una simple amistat.

Tanmateix, Diego Losada ha estat finalment enxampat amb el seu nou amor en una actitud molt afectuosa. La prova ha arribat uns mesos després, però cap dels dos ha pogut negar allò que és innegable. 

El diari El Español va proporcionar al públic unes fotografies en què sortien força acaramel·lats fent una passejada per la capital. I malgrat que no hi hagi cap imatge en què apareguin fent-se un petó, l'esmentat mitjà ha assegurat que existia molta química.

Des de quan Diego Losada té una nova il·lusió?

Tot apunta que el presentador i l'actriu s'haurien conegut a finals de l'estiu passat. Així, sembla que tots dos tenen gustos i passions molt similars, motiu pel qual comparteixen moltes aficions.

Cal recordar, que Paloma va pujar en aquestes dates tan marcades una publicació al seu perfil d'Instagram, en què sortia amb un home pujats a una moto.  I de fet, moltes persones han estat les que han posat nom a aquest home, Diego Losada.

L'actriu no ha estat relacionada amb cap altre home que no sigui el periodista, només amb ell. És més, han sigut molts els que ja han conegut la seva personalitat gràcies al seu contingut a la xarxa social. A Paloma li encanta passar temps amb els seus, gaudir de l'aire lliure, fer alguna escapada o gaudir fins i tot, juntament amb el seu gos.

Una de les moltes aficions que tenen en comú

Tant a Diego Losada com a ella els hi encanten les motos, ja que és una de les moltes aficions que comparteixen tot dos. A més, sembla que els agrada fer esports de risc i gaudir de la més pura adrenalina.

Així mateix, la parella és una gran apassionada de la música i l'electrònica, entre altres coses. D'aquesta manera, tots dos semblen tenir força química i una gran complicitat. Pel que fa a la llista d'amors de Diego Losada, la més coneguda fins ara ha estat Alba Lago.

Una de les cares més conegudes a la petita pantalla, ja que parlem de la presentadora dels informatius matinals de la cadena Telecinco. I encara que la relació sentimental va durar força temps, finalment va acabar. Ara, el presentador té 37 anys i està completament enamorat de Paloma Bloyd.