Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Sara Carbonero.

Sara Carbonero i la foto amb un nou bebè que corre com la pólvora

Sara Carbonero ens ensenya el seu costat més maternal

Sara Carbonero ha publicat al seu Instagram una fotografia en què es mostra molt afectuosa. La periodista no ha pogut evitar mostrar-nos un moment molt especial i emotiu protagonitzat pel primer fill de la seva germana Irene.

La jove ha gaudit d'una tarda típica de diumenge de tardor amb una nova companyia. Sara Carbonero ha volgut ensenyar-nos un dels seus costats més íntims i maternals a través d'una de les seves xarxes socials.

I és que es troba molt orgullosa de la seva germana i de la petita criatura. I és clar, li ha tocat exercir de cangur del seu nebot, del qual ha pogut gaudir durant tota una tarda.

Cal destacar que la periodista i la seva germana Irene tenen molt bona relació, per la qual cosa es troben força unides. No solen mostrar-nos sovint aquest afecte que senten a les xarxes, però sí que ho fan en les dates més assenyalades.

Pur amor i sentiment

Sara Carbonero ha fet un lloc en la seva atapeïda agenda per fer de cangur. I no, no es tracta de cap dels seus fills, sinó que ha tingut cura del primer fill de la seva germana Irene.

Foto de Sara Carbonero amb el seu fill i el seu nebot.
Sara Carbonero ha tingut cura del seu nebot. | Instagram: @saracarbonero
 

Un moment molt especial que ens ha volgut mostrar a través del seu Instagram, on hem pogut veure una fotografia del nen gaudint de la millor companyia. Quin pla hi ha millor per fer una tarda de diumenge que tenir cura del teu nebot preferit?

Sara Carbonero ens ha ensenyat un dels seus costats que no estem acostumats a veure. Un costat protagonitzat d'amor i de sentiment. Aquest últim cap de setmana ha volgut passar més estona amb el seu nebot.

El fill d'Irene Carbonero i Patricio M Infante ha fet parlar molt aquesta setmana. Sembla que tots volen tenir-lo als braços i no deixar-lo anar mai. Les germanes tenen una relació molt bona que no solen mostrar habitualment en públic.

Això sí, els dies més assenyalats, quan es reuneixen tots junts, sí que pengen alguna fotografia pels seus seguidors.

La imatge més emotiva de Sara Carbonero

La jove ha gaudit d'una tarda plena d'amor gràcies a la companyia del seu encantador nebot. Una escena protagonitzada per una xemeneia encesa, el sol brillant i colors típics de tardor.

Foto de Sara Carbonero amb el seu nebot.
Sara Carbonero amb el seu nebot. | Instagram: @saracarbonero
 

Sara Carbonero ha volgut compartir aquest moment amb tots els seus seguidors perquè vegin el costat més tendre de la periodista. A més, cal recordar que el nen només té uns mesos, ja que el pròxim 3 de febrer complirà el seu primer any de vida.

En una de les fotografies que ha publicat, podem veure la presentadora amb una actitud molt afectuosa i propera. Es troba agafant a coll el nen mentre li ensenya una guitarra de joguina. Qui li haurà regalat la joguina?

La nova parella de la presentadora

Fa uns mesos vam conèixer la notícia que Sara Carbonero tenia una nova il·lusió a la seva vida. Es tractava del cantant, Nacho Taboada, amb qui actualment manté una bonica relació. Tot apunta que es van conèixer gràcies a uns amics en comú durant un concert.

Ara sembla que el músic s'ha integrat força dins de l'entorn de la presentadora i, fins i tot, hi ha la possibilitat que passin el seu primer Nadal junts. Una relació que està més que consolidada i que cada dia que passa està més forta que l'anterior.

La joguina amb què hem enxampat el nebot de Sara Carbonero és una guitarra. Un instrument que li podria haver regalat el mateix Nacho Taboada.