Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Ana Rosa Quintana

El dia que Juan Muñoz va canviar per sempre la vida d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana porta al costat del seu marit prop de 26 anys plens de felicitat

Ana Rosa Quintana sempre ha tingut al voltant un bon equip, tant a la seva vida personal com professional. La seva família sempre ha estat present per fer-li costat i tenir cura d'ella en els moments en què més ho necessitava.

El 10 d'octubre passat, la presentadora de televisió va tornar al capdavant del seu programa després d'haver passat per uns mesos complicats. Un dia que, sens dubte, va marcar al calendari. Van ser onze mesos d'absència davant de les càmeres, absència que els seus companys de televisió van saber suplir.

Ana Rosa Quintana va ser diagnosticada d'un càncer de mama que la va obligar a aturar la seva vida. Totes les seves energies i forces es van concentrar en la ràpida recuperació. També el seu marit i els seus fills l'han acompanyat en aquests durs moments.

De fet, aquell dia d'octubre, en la reincorporació de la periodista va ser-hi el seu marit, Juan Muñoz, que la va acompanyar. La presentadora i ell van recórrer els llargs passadissos de Mediaset amb la resta del seu equip com a testimoni.

Imatge d'Ana Rosa Quintana amb un dels seus fills al festival Starlite
Els fills i el marit d'Ana Rosa Quintana sempre li han fet costat | GTRES

Ana Rosa Quintana i Juan Muñoz es van conèixer a l'abril, a la fira de Sevilla, ja fa molts anys. Allí, l'empresari i la periodista es van enamorar i van començar una llarga història d'amor. Així, la vida de tots dos, sense saber-ho, va canviar per sempre: els seus camins es van unir. Van ser set anys de festeig amb què van segellar el seu romanç. Després d'aquell temps, van contraure matrimoni a Bollullos de la Mitación l'any 2004.

«Em vaig casar a Bollullos de la Mitación, els meus fills estan batejats a Santa Ana, a Triana, som germans del Cachorro i de la Esperanza. I he complert el meu somni. Sempre he mirat al sud, i ara ja pertanyo al sud», va dir Ana Rosa Quintana en el seu discurs com a Filla Adoptiva de Sevilla el 2018.

Fruit d'aquest enllaç amb l'arquitecte, i pocs mesos després de passar per l'altar, naixien els bessons, Juan i Jaime, ja majors d'edat.

Una vida junts

Fins fa poc eren pocs els que estaven habituats a veure el marit d'Ana Rosa Quintana. Juan Muñoz és un arquitecte i inversor immobiliari sevillà. Gran part de la seva carrera laboral l'ha invertit en el turisme, sector hoteler i d'immobles i, fins i tot, a la metal·lúrgia. Juan és un gran aficionat de l'esport, la navegació i el polo. És força comú veure'l solcar els mars cada estiu a les Illes Balears en companyia de la seva família.

Cal destacar, però, que en les seves vides no ha estat tot felicitat. El nom de l'empresari està tacat de problemes amb la justícia. El juliol del 2018 va ser detingut per les seves presumptes relacions amb el coronel José Manuel Villarejo, que l'hauria contractat per extorsionar un dels seus deutors. Una xarxa judicial que va estar sota investigació amb el nom Operació Tàndem.

Tot i que aquesta no ha estat l'única vegada que l'espòs d'Ana Rosa Quintana ha estat involucrat en aquests casos. El 2007 ja va ser investigat per suborns vinculats amb dos projectes a Alhendín.