Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de José Ortega Cano.

Ortega Cano rep l'ultimàtum pel divorci després de veure-la per televisió

El torero no es refà després de la seva separació

El divorci entre José Ortega Cano i Ana María Aldón és imminent. Després de fer-se pública la seva separació, només hi ha hagut una guerra mediàtica en contra del torero.

Ha estat la filla de l'ex d'Ortega Cano la que ha tornat a aixecar polseguera amb la seva intervenció a la televisió. Gema Aldón ha llançat l'ultimàtum a Ortega Cano amb un record que no li va agradar gens al torero en el seu moment.

«Avui és el dia de la televisió i vull recordar aquest moment especial que vaig viure fa poc amb ella». Amb aquestes paraules, qui fou la fillastra d'Ortega Cano abans de la seva separació mostra un vídeo del retrobament amb Rocío Carrasco.

Es tracta d'unes imatges que no han estat escollides a l'atzar, ja que Gema sabia en tot moment el que volia transmetre. D'aquesta manera, deixa clara la seva postura pel que fa al conflicte mediàtic que hi ha entre Ortega Cano i Rocío Carrasco des de fa diversos mesos.

Sens dubte, ha escollit una publicació que no farà gens de gràcia al torero ni tampoc qui un dia va ser la família de la seva mare.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
El divorci del torero és a tocar. | Europa Press
 

Complot contra Ortega Cano

Sembla que la filla de l'exparella d'Ortega Cano està seguint els passos de la seva mare. Era evident que no suportava el torero, però posicionar-se en contra d'ell ha estat tota una sorpresa mediàtica.

Va ser el 9 de novembre passat quan qui fou la fillastra del torero es va trobar per primera vegada amb Rocío Carrasco. Des d'aquell moment, la noia s'ha mostrat totalment en contra d'Ortega Cano.

«Jo me la crec a ella totalment perquè jo he viscut allí i sé què passa. Sé els problemes que pot tenir una persona així». Amb aquesta declaració davant les càmeres, la noia confirmava el seu suport al bàndol oposat al torero.

I tot i que Rocío Carrasco aquell dia va decidir no mullar-se gaire, també va enviar alguna indirecta a Ortega Cano. Era impossible que es mantingués totalment al marge en un assumpte que li toca gairebé de ple.

Es va dirigir a la filla d'Aldón de la següent manera: «Realment ella ha conegut una persona totalment diferent de la que era. Ella ha conegut, gràcies a Déu, una persona diferent de la que era».

José Ortega Cano amb el seu fill petit
José Ortega Cano sempre està disponible pel seu fill. | Europa Press
 

José Ortega Cano està desbordat

Com si no tingués ja prou problemes per afrontar, ara Ortega Cano viu una crisi relacionada amb el seu museu. L'obertura d'aquest museu s'ha vist entelada a conseqüència de la recollida de signatures per impedir que obri les portes.

Amb la ratxa tan fosca que viu el torero, el museu i els seus fills són el motor del seu dia a dia. Es tracta d'un projecte molt especial que rendirà tribut al mateix José Ortega Cano i al món de la tauromàquia.

El torero s'hi ha involucrat amb totes les ganes perquè el resultat sigui d'allò més excepcional. Amb el nom del Caserón, està situat a San Sebastián de los Reyes, a Madrid. Comptarà amb una sala de 160 metres quadrats que mostrarà els seus béns més significatius. Per descomptat, també inclourà records amb la cantant Rocío Jurado, deixant enrere la seva vida amb Ana María.

Encara que sembla que per més que Ortega Cano intenti girar full, hi ha algú que vol impedir que sigui feliç. No són temps fàcils per a ell. La seva única esperança per fer que la seva rutina sigui més divertida està a punt de ser destruïda.