Fotomuntatge de Carlota Corredera abans i després d'aprimar-se

La dieta de 500 euros al mes de Carlota Corredera per a aprimar-se 50 kg en un any

Es tracta d'una dieta que no és gens econòmica i que han dut a terme força celebritats

Jorge Javier Vázquez, David Bustamante, Nuria Roca, Santiago Segura... Segur que et sonen aquests noms, oi? Doncs només són alguns dels que s'han sotmès a la coneguda ja com a dieta dels famosos.

I el cert és que una de les que es va enfilar primer al carro va ser la presentadora Carlota Corredera. És habitual que les dietes que segueixen les cares més conegudes es posin de moda, i és el que ha passat en aquest cas. El mètode de Corredera es basa en un pla alimentari molt popular aquests darrers anys.

La raó és la gran eficàcia que demostra a l'hora de demanar quilos. El que no fa tanta gràcia és el preu a pagar, ja que el seu cost és força elevat. Si vols saber de què es tracta, segueix llegint perquè et donarem tots els detalls!

El cridaner canvi físic de la presentadora de Telecinco

El canvi físic de Carlota es va tornar viral al seu moment, perquè es va notar moltíssim. La presentadora va arribar a perdre fins a 50 quilos en tan sols un any, i al voltant de 63 en el seu millor moment físic. Un canvi visible que la va omplir de felicitat, però que també va buidar el seu compte a passos de gegant.

Imatge de Carlota Corredera posant a un photocall amb una jaqueta rosa
Corredera també es va animar a seguir la dieta dels famosos | GTRES

L'expresentadora de 'Sálvame' va apostar per la coneguda dieta dels famosos, una tècnica molt efectiva i que té el seu preu. Els impulsors asseguren que, si se segueix la planificació personalitzada que ofereixen, es poden perdre de 6 a 8 kg al mes.

I és el que sembla haver fet Corredera, de qui 'El Español' diu que es va arribar a gastar al voltant de 6.200 euros només en productes, sense comptar les revisions amb els especialistes. Tot un sacrifici econòmic, que es va sumar al sacrifici alimentari que va haver de fer la famosa.

Com funciona aquesta exclusiva dieta?

Abans d'explicar què és la dieta dels famosos, cal tenir en compte una sèrie de factors abans d'iniciar-la. Primer, el més important és assegurar-nos de seguir una alimentació correcta per no perdre salut, i això s'aplica també a les dietes.

La principal característica que presenta la dieta (a més dels seus beneficis, que els veurem més endavant) és el seu cost. En aquest cas parlem d'uns 120 euros setmanals, sense incloure les consultes mèdiques. Sempre segons 'El Español', la mitjana ens suposaria uns 500 euros al mes, aproximadament.

Evidentment, és un desemborsament que molta gent no es pot permetre, i són només alguns pocs els afortunats que poden realitzar-la. D'altra banda, és important ressaltar que es tracta d'un dels programes d'aprimament de més èxit a tot Europa.

Abans de començar aquesta dieta, cal consultar amb l'equip mèdic per avaluar l'estat de salut. També proporciona suport per definir l'objectiu i establir un programa de pèrdua de pes personalitzat.

A més, per anar comprovant que el procés està avanç segons el previst, cal comptar amb un control mèdic. Periòdicament, la persona que segueix la dieta anirà analitzant els resultats i actualitzarà la seva planificació.

Dona mesurant-se la panxa amb una cinta mètrica
La dieta implica un règim personalitzat | Getty Images

La dieta té un clar protagonista: les proteïnes

La dieta dels famosos fa honor al nom de l'empresa experta en pèrdua de pes, l'autoria del mètode del qual li és atribuïda. És un pla d'alimentació on les proteïnes en són les protagonistes. D'altra banda, també emfatitza la reducció de la ingesta d'hidrats de carboni, per tant, es tracta d'una dieta cetogènica.

Com que no es consumeix gairebé hidrats de carboni el cos experimenta un canvi metabòlic. Per tant, el nivell de glucosa baixa i obliga el cos a generar el combustible necessari a partir dels greixos que té guardats. Aquest procés rep el nom de cetosi.

Com podem observar, a més de ser una dieta força exclusiva, també és restrictiva. Però encara hi ha una sorpresa, i és que per fer aquesta dieta has de consumir els mateixos productes que ofereixen els impulsors de la dieta.

Aquesta dieta presenta diverses fases, en què s'inicia una adaptació, una incorporació progressiva d'aliments i posteriorment un manteniment. Durant tot aquest procés també es porta un control mèdic en tot moment.

És tan eficaç com diuen?

A primera vista podríem dir que sí, ja que són molts els famosos que ens ho demostren amb els seus increïbles canvis. És evident que quan ens desfem d'alguns aliments rics en greixos, els quilos solen desaparèixer de manera més o menys ràpida.

Imatge de diversos tipus de verdura.
Les verdures són predominants a la dieta | Getty Images
 

La dieta dels famosos, concretament, assegura una pèrdua de 9 quilos de mitjana en un mes. Però com qualsevol altre mètode cetogènic, això és degut al forçament del nostre cos per cremar greix.

Això sí, cal tenir en compte que perdre pes de forma ràpida no vol dir que sigui la millor manera d'aprimar-se. De fet, sempre està el perill de recuperar el pes perdut.

Dit això, si el teu objectiu és perdre pes i estàs disposat a fer una dieta restrictiva, t'aconsellem que abans ho consultis amb un especialista. Si volem aprimar-nos de forma sana i segura, sempre heu de prevaldre una alimentació equilibrada acompanyada d'exercici.