Primer pla d'Alba Carrillo a 'El Cazador'

Alba Carrillo: la dinerada que li haurà d'oferir TVE perquè es quedi

Alba Carrillo troba el seu forat fora de Telecinco

Després de la seva abrupta sortida de Mediaset, sembla que Alba Carrillo ha trobat ràpidament el seu lloc de nou a la televisió. La model és una de les concursants estrella de la nova edició d''El Cazador'.

Des que Telecinco va decidir prescindir d'ella per a la graella televisiva, Alba no s'ha quedat de braços plegats. En molt poc temps, ha creat el seu propi canal de Twitch i ha fet el salt a . Ara la pregunta és clara: es quedarà Alba Carrillo a TVE o només serà una cosa passatgera?

Recordem que des que Alba Carrillo va arribar a la petita pantalla, la polèmica i els escàndols televisius no han deixat d'envoltar-la. Gràcies a totes aquestes hores de televisió, la col·laboradora aconseguia ser una de les cares més ben pagades en els realities de la cadena. Passarà el mateix a la cadena pública?

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Alba Carrillo aconsegueix fer el salt a TVE, per molt de temps?

Si alguna cosa caracteritza Alba Carrillo, és que això de callar no va amb ella. La televisiva no dubta a ser molt clara i directa a l'hora de parlar. Després de l'arribada de la famosa 'llista negra' de personatges vetats a Telecinco, la model passava a ser una de les cares prohibides per a Mediaset.

Alba Carrillo, subjectant un paper amb la mà dreta, amb rostre d'enuig, al seu canal de Twitch
Alba Carrillo ha carregat durament contra Mediaset pel seu acomiadament | Twitch

Com ja hem pogut veure en el seu nou projecte a Twitch, Alba aconseguia trobar un nou espai on quedar-se molt a gust contra tots aquells que han anat en contra seva. La model ha revelat tot el que ha viscut aquests darrers anys als passadissos de Mediaset.

Les seves paraules no han deixat indiferent ningú, on ha tingut encàrrecs per a tothom, entre els quals hi ha alguns alts directius del grup audiovisual. No obstant això, no cal dir que gràcies a Telecinco, la model ha aconseguit que la seva popularitat augmenti extraordinàriament. I també s'ha embutxacat una bona quantitat de diners amb cadascuna de les seves intervencions.

En els darrers anys, Alba ha participat en dos dels grans realities de la cadena, 'Gran Hermano VIP' i 'Supervivientes'. Tal com va transcendir quan es va conèixer la seva participació en tots dos realities, Alba va ser una de les més ben pagades a cada concurs.

Segons es va publicar aleshores, la model arribava a embutxacar-se més de 15.000 euros setmanals al seu pas per la casa de Guadalix. Al marge del seu pas pels programes, Alba no ha tingut cap problema a sobreexposar la seva vida i seure, diverses vegades, al plató del 'Deluxe'.

Una de les seves polèmiques més recents, el seu idil·li amb Jorge Pérez, va ocupar hores i hores de televisió els últims mesos.

Seguirà Alba Carrillo a TVE?

Alba ha demostrat que quan es tracta de lliurar-se al xou a la televisió, ella és la primera. Amb la seva incursió a Televisió Espanyolaamb 'El Cazador', novament, la televisiva ho ha donat tot.

Captura d''El Cazador' amb Alba Carrillo concursant
Alba Carrillo podria trobar el seu forat a la Televisió Espanyola | RTVE

La model i Jorge Sanz han aconseguit passar a la final aconseguint un premi de 84.000 euros que anirà destinat a causes benèfiques. Alba triava Creu Roja Espanya, mentre que l'actor es decantava per Open Arms.

Amb aquesta nova edició d'El Cazador' propera a acabar, són molts els que es pregunten si Alba passarà a ser una de les noves cares de la cadena pública. Si tenim en compte com està la graella televisiva de TVE, podem fins i tot veure Alba Carrillo com una potent concursant per a una futura edició de 'Masterchef Celebrity'.

Com vam conèixer fa uns mesos, el talent culinari paga un bon caixet als concursants, que arriben a rondar els 3.000 euros per programa. Pot ser que una sucosa oferta així sí que serveixi perquè la madrilenya es quedi a La 1.

I, a més, aquesta no serà la primera vegada que Alba s'enfronta a un repte així. La model ja va participar a 'Ven a cenar conmigo Gourmet Edición' a Cuatro.