Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gloria Camila Ortega amb rostre molt somrient a la presentació del llibre 'Cuando el corazón llora'

Gloria Camila i el seu xicot donen la notícia que farà feliç a José Ortega Cano

José Ortega Cano està molt més tranquil des que Gloria Camila ja no treballa a Telecinco

Gloria Camila està acostumada a cridar l'atenció del públic, però d'un temps ençà no ha protagonitzat bones notícies. La tendència ha canviat gràcies el suport que li ha donat David García, el jove que li va robar el cor fa uns anys. La parella ha viatjat a la Xina per celebrar l'estiu i han revelat una dada que farà tremendament feliç José Ortega Cano.

Gloria Camila va preocupar tothom, va donar unes declaracions sobre Rocío Jurado que van fer saltar totes les alarmes. Va assegurar que havia pensat a canviar els seus cognoms perquè de vegades creia que «no mereixia ser filla» de la Més Gran. Afortunadament aquesta situació ja forma part del passat i Gloria, gràcies al suport del seu xicot, travessa un moment més relaxat.

José Ortega Cano, segons ha explicat a diverses entrevistes, ha patit molt per la vida sentimental de la seva filla. Recordem que va mantenir una relació amb el col·laborador Kiko Jiménez i posteriorment aquest últim va vendre els seus secrets als platós. Ortega Cano, quan David García va arribar a la família, va estar pendent de tots els seus moviments i ha superat la prova de foc.

José Ortega Cano i Gloria Camila Ortega a l'aniversari de 'El Turronero'
José Ortega Cano sempre ha donat suport a la seva filla | GTRES

Gloria ha anunciat una feliç notícia: ha superat els seus problemes i de mica en mica va deixant enrere els mals moments que va viure a Telecinco. Seguint les seves pròpies paraules, ha complert «un somni» gràcies al suport del seu xicot. Junts han anat a la Xina i també han visitat Amsterdam, una ciutat que la filla d'Ortega Cano volia visitar.

Gloria Camila compleix el seu somni: «Sempre vam voler fer-ho»

Gloria Camila ha perdut la por i de mica en mica va reprenent la seva feina a les xarxes socials. Va emetre un comunicat advertint que demandaria a tothom que creués els límits. No consentia que li faltessin el respecte i no es quedaria de braços plegats.

Gloria ha revelat que des que va desaparèixer de Telecinco la situació s'ha temperat, per això comparteix la seva vida a les xarxes. José Ortega Cano ha admès en les últimes declaracions que en aquest sentit està més relaxat i no està preocupat. Sap que la seva filla, que està a punt de començar a estudiar dret, prendrà la millor decisió.

José Ortega Cano i la seva filla, Gloria Camila Ortega, tots dos amb rostres seriosos
Gloria Camila ha donat una gran alegria a José Ortega Cano | GTRES

La filla d'Ortega Cano ha anunciat que està «feliç» perquè ha complert el seu gran somni, una notícia que feia molt que desitjava donar. Sempre ha somiat conèixer Amsterdam i per fi ha fet el pas, just abans de volar a la Xina. «És un viatge que sempre vam voler fer i per fi en 7 hores que teníem d'espera, vam poder conèixer-lo més o menys».