Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Iñaki Urdangarin

La dinerada que rebrà Iñaki Urdangarin a canvi de no parlar d'Alejandra de Rojas

Iñaki Urdangarin torna a posar preu al silenci

Iñaki Urdangarin ha decidit treure, una vegada més, rendiment econòmic al seu silenci. I és que tot apunta que, d'aquí a molt poc, rebrà una gran quantitat de diners a canvi de no explicar tot el que sap sobre Alejandra de Rojas.

Fa uns dies, es van tornar a encendre les alarmes al voltant de la Família Reial espanyola. Tot i els intents de Felip VI per salvaguardar la imatge de la monarquia, no ha aconseguit mantenir el nom d'aquesta dona a l'ombra.

I és que diversos mitjans de comunicació han assenyalat Rojas com la suposada «filla secreta» de Joan Carles I. Una cosa que l'emèrit ha desmentit de «forma contundent».

Fotomuntatge d'Alejandra de Rojas i el rei Joan Carles I
Iñaki Urdangarin sabia de l'existència d'Alejandra de Rojas. | CatalunyaDiari

Unes hores després que l'exsogre d'Iñaki Urdangarin es pronunciés públicament, va ser la mateixa protagonista de la història la que va voler emetre un comunicat.

«Les notícies que s'han publicat no tenen cap fonament i causen un dany irreparable a tota la meva família i, per descomptat, a mi. Per això em reservo l'exercici d'accions legals contra els autors i propagadors de les mateixes».

Ara, Iñaki Urdangarin s'ha tornat a convertir al centre de totes les mirades. I és que, segons sembla, l'exjugador d'handbol hauria optat per posar una vegada més un preu al seu silenci.

Iñaki Urdangarin demana més diners a canvi del seu silenci

Iñaki Urdangarin s'ha convertit en el pitjor malson de la Casa Reial espanyola. I és que l'exduc de Palma està disposat a recuperar la imatge pública que va perdre quan va entrar a la presó.

Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de callar tot el que sap sobre Alejandra de Rojas a canvi d'una bona quantitat de diners.

Gràcies als anys que ha pertangut a la Família Reial, Iñaki Urdangarin coneix molts dels draps bruts, tant del seu exsogre, com de la seva dona i, fins i tot, de Felip VI.

Per això, i en un intent per rendibilitzar cada mes que va estar a la presó, no ha dubtat a demanar diners a canvi d'amagar el que sap sobre aquesta dona.

Foto d'Iñaki Urdangarin caminant pel carrer.
Iñaki Urdangarin demana més diners pel seu silenci. | CatalunyaDiari

Com ha transcendit, tota la família, fins i tot Iñaki Urdangarin, eren coneixedors de l'existència d'Alejandra de Rojas, una de les suposades filles il·legítimes de Joan Carles I.

Una història que l'esportista hauria inclòs a les seves memòries, i per la qual ha demanat una gran quantitat de diners. Ara, tot apunta que rebrà una indemnització de dos milions d'euros a canvi de no publicar el llibre.

En aquesta obra, Iñaki Urdangarin també hauria revelat altres draps bruts de la seva antiga família, com la presència d'Albert Solà o d'Ingrid.

D'aquí un parell de mesos, l'exjugador d'handbol per fi trencarà tots els vincles que l'uneixen a la monarquia espanyola. I és que tant ell com la infanta Cristina han decidit esperar que Irene compleixi la majoria d'edat per signar el seu divorci.

Segons se sap, la germana de Felip VI, assessorada per l'emèrit, li ha garantit al seu exmarit un futur prometedor després de la seva separació.

Fotomuntatge de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó, a un pas de separar les seves vides per sempre. | CatalunyaDiari

A canvi de la seva discreció, Iñaki Urdangarin rebrà una pensió de 25.000 euros al mes, encara que també es parla de 10.000 euros. A més de diverses propietats i una indemnització per no publicar un llibre amb les seves memòries.

Però, per si no n'hi hagués prou, també mantindrà el seu escorta i la seva exdona es farà càrrec de tots els viatges que estiguin relacionats amb els seus fills.

Tot i això, tot apunta que aquestes condicions no serien suficients per a Iñaki Urdangarin. Per això, i per tapar tots aquests draps bruts, Cristina i el seu pare hauran de fer un esforç extra per mantenir l'esportista en silenci.